inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Kaffe Posters

Filter

Filter

Färg

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Många människor kan inte föreställa sig en god morgon utan kaffe. Denna populära dryck inspirerade oss till att skapa en kollektion kaffeposters som möjliggör en snygg och modern inredning. Dekorationer av den här typen är perfekta för interiörer som hålls i svart, vitt, grått och brunt. Tack vare kaffeposter kan du enkelt dekorera en matsal, ett kök eller ett café. I vår kollektion hittar du posters med kaffetema med koppar, kaffebönor och inskriptioner. Besök bimago och välj en poster med världens bästa varma dryck!

Konst för kaffeposters

Kaffe först så pratar vi sen - låter bekant? Och det här är inte bara en av de vanligaste första meningarna vi säger på morgonen, utan också namnet på vår kaffeposters! En god varm kopp av denna gudomliga dryck håller oss sällskap inte bara när vi har en hektisk dag på jobbet eller när vi studerar hårt för tentorna utan också när vi umgås med vår bästa vän eller familj. Dessutom har kaffe blivit ett av de vanligaste motiven i väggdekorationer som ser fantastiska ut i moderna kök, matsalar och snygga kaféer. I vår samling hittar du posters med citat, fantastiska muggar, bönor och många fler element vi associerar med vårt första nöje på morgonen. Så nästa gång du har din kopp, se till att du njuter av den omgiven av våra elegant inramade kaffeposter!

Läs mer Läs mindre

Morgonkaffet-posters

Vem drömmer inte om en god kopp kaffe strax efter att ha vaknat? Att smutta på din favoritdryck blir ännu roligare om du omger dig med våra morgonkaffe-poster! Vi designade vår samling så att du kan välkomna din dag med den bästa energiboostern på jorden. Bland våra morgonkaffe-posters hittar du motiv i alla nyanser av brunt och svart. Utsikten över en god croissant bredvid hela bönor och en kopp full upp till randen med en aromatisk svart drink kommer att dekorera ditt hem eller kafé stilfullt. Moderna kaffeposter är perfekta för minimalistiska och industriella kök. Våra varmfärgade motiv, å andra sidan, kommer att se särskilt bra ut i mysiga retro- och vintage-matsalar och vardagsrum.

Vintage kaffe typer posters

Latte, cappuccino, mocka eller kanske dubbel espresso? Det finns så många kaffetyper att välja mellan! I själva verket är kaffe inte bara en av våra favoritdrycker utan också ett snyggt motiv i väggdekorationsvärlden. Det är därför vi förberedde en hel samling vintage-posters till dig. Du kan matcha våra konsttryck med känsliga bruna tillbehör som vaser eller doftljus eller hänga våra posters bredvid trämöbler eller ovanför en brun skinnsoffa. Sådana interiörer skapar perfekt harmoni. Och den ultimata matchen skulle vara ett kafé med retrostil med alla möjliga snygga tillbehör. När du omges av våra vintageposters kommer dina kunder att njuta av upplevelsen ännu mer. Så om du driver ett kafé väntar våra vintageposters för dig.