inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

3 till priset av 2 Gratis leverans till 2023.03.18

Grönsaker och frukter Posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Äpple, ananas, banan, apelsin, päron är aptitretande frukter som inte bara smakar utsökt, utan också fungerar perfekt som en originell dekoration i vårt hem. Fruktposter är ett förslag för köket eller matsalen som kommer att liva upp detta utrymme och ge det en unik karaktär! Posters med fruktkorgar, liksom enskilda grönsaker och fruktposters från bimago-kollektionen är också en bra lösning för moderna barer eller restauranger. Upptäck den inspirerande kollektionen av bimago-posters med grönsaker och frukter och låt dig inspireras!

Grönsaker och fruktposters

Läckra, hälsosamma och fulla av färger - det är vad frukt och grönsaker står för! Med vår samling posters kan du njuta av dem ännu mer hemma. Alltid fräsch och saftig, de kommer att förvandla din interiör till ett rymligt växthus eller en exotisk trädgård. Våra fruktposters och grönsaksposters är perfekta för ljusa och vita rum som kök eller matsal. De symboliserar vitalitet, energi och lycka samt en positiv attityd till naturen och en hälsosam livsstil. Och dessa funktioner är värda att vårda inte bara hemma! Våra posters kommer även att vara vackra med motiv av helt vanliga livsmedel. När allt kommer omkring kommer de att omges av riktiga frukter och grönsaker, och bilderna kommer att uppmuntra alla att ta ett eller två hälsosamma mellanmål. Våra motiv är också en matchande dekoration för hälsokostaffärer. De kommer att visualisera de bästa livsmedel på jorden. Tack vare deras intensiva glada färger och unika design får våra färgglada posters med frukt och grönsaker dig att le och öka din energi!

Läs mer Läs mindre

Fruktmotiv

Naturen erbjuder ett stort utbud av frukt och grönsaker i alla former och storlekar. De fungerade som inspiration för vår samling hälsosamma posters. Tack vare dem kan du nu försköna dina gula eller orange interiörer med motiv som visar uppfriskande citrusfrukter som citron, apelsiner och mandariner samt andra välsmakande frukter som bananer och mango. Därefter är äpplen, vattenmeloner och avokader perfekta för gröna interiörer. När det gäller ett rött modernt kök eller matsal kommer posters med tomater eller paprika att vara deras ultimata matchning. I vårt erbjudande hittar du frukt- och grönsaksposter i flera olika mönster som grafik, teckningar eller fotografier. Stilen på ditt rum kommer att berätta vilken som passar bäst!

Producera posters

Vi vet alla att grönsaker smakar bäst under säsongen! Med vår samling producera posters vill vi att du ska känna deras färskhet och utsökta smaker året runt i ditt eget hem. En korg full med grönsaker och frukter påminner dig om hur viktigt det är att äta mat av god kvalitet och hålla en balanserad kost. Och om dina barn är kräsna ätare, så hjälper våra färgglada posters dem att ändra sig och ta ett hälsosamt mellanmål. Våra vintage grönsaks- och fruktposters passar bra med snygga tillbehör i ditt kök, och de färgglada motiven kommer att väcka dina gästers aptit i en matsal. Sådana väggdekorationer är också en bra idé som en gåva. Till exempel, om en av dina vänner är en Master Chef i sitt egna hem, kommer de definitivt att tycka om vår grönsaksposter!