inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tredje postern gratis Erbjudandet gäller till 2024.05.23

Godis Posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Letar du efter en grafisk eller modern poster med ett sött och glatt tema för att dekorera dina väggar? Upptäck kollektionen av söta posters från bimago! Söta posters är glass, chokladkakor, makaroner eller maränger... vår eklektiska kollektion har säkert ett tema som du kommer att älska! Perfekt för kök, korridorer och särskilt barnrum, den perfekta tårtposteren är ett bra sätt att visa upp din smak för okonventionell inredning!

Godisposter

Alla älskar dem, och nu gör de sig hemma i våra posters! Det är rätt! Godis blev ett av de mest universella och originella motiven i väggdekorationsvärlden. I bimagos erbjudande finns det dussintals designmönster med de sötaste sakerna under solen. Många av våra godisposters gör det möjligt för dig att dekorera alla rum du väljer. Tack vare de ljusa och glada färgerna kommer godis i pulverform och hårda godis att vara perfekta dekorationer för ett tonårsrum eller ditt barns sovrum. De färgglada klubborna får dina barn att hoppa av glädje. De kommer inte sluta le ens en sekund! Du kan kombinera våra godisposters med popkonst eller art deco-tillbehör för att skapa unika kompositioner. Ett glamourvardagsrum kommer också att matcha våra dekorationer.

Lire plus Lire moins

Efterrättposter

Glass räddar oss alltid på soliga dagar. Det är den bästa metoden att slå värmen, koppla av och njuta av sommaren till fullo. En annan stämningsförstärkande mat vi älskar är choklad och läckra hemlagade pajer. Ibland är allt det du behöver göra är att ta en titt på dina favoritgodis för att känna dig lycklig. Därför designade bimago en hel samling efterrättposters som kommer att ge dig gott humör direkt. Tack vare ljusa, pastellfärger kommer våra motiv att ge glädje åt din interiör, och de kommer också att skapa en trevlig atmosfär. Du kan också lägga våra efterrättposters i silver eller gyllene ramar för att ge lite mer söt touch till dina retro- och glamourrum. En annan bra idé är att kombinera några choklad- och glassposters och sätta ihop dem på vanliga väggar. Denna komposition kommer att se bra ut i ett kök, matsal eller till och med i glassbarer eller kaféer där efterrättposters kommer att väcka dina kunders aptit.

Godis motiv

Oavsett om du letar efter en unik gåva till ditt barn eller känner för att dekorera ditt rum från grunden, kommer våra godisposters att vara precis rätt för dig! Tack vare de färgglada och glada motiven kommer dina interiörer att sticka ut. Godisdekorationer är inte reserverade endast för barnrum. Deras unika motiv kommer att förtrolla alla som söker unikt tillbehör. Godis motiv är perfekta att kombinera med andra aktuella motiv som våra kärleksposters med romantiska citat eller blommposters. Och vad sägs om att matcha dem med levande glamourposters som visar ikoniska stjärnor som Audrey Hepburn eller Marilyn Monroe? Popkonstinteriörer kommer att dra nytta av sådana kompositioner. Och glasyren på kakan skulle vara en elegant ram för dina sötsakers motiv. Vem skulle inte vilja ha en smak av det?