tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Posters -25% till 2021.09.27 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Ananas Posters

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Poster Crazy Pineapple [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Golden Fruit [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Fruity Sketch [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Forbidden Fruit [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Pine Apple [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Azure Passion [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Part of Exotic [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Mismatched [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Opposites [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Golden Pineapple [Poster]
från
55,53 kr
74,07 kr
Poster Tropical Fruit [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr
Poster Pineapple [Poster]
från
48,60 kr
64,80 kr

Ananas väggposters

Visste du att ananas motiv är på mode just nu? Åh, ja! De är det hetaste motivet i väggdekorationsvärlden. Antalet olika former och former som presenterar denna frukt kan förvåna positivt. Med ananasposters får du chansen att dekorera ditt rum unikt och glatt. I bimagos erbjudande hittar du en samling motiv med geometriska ananas för konstnärliga loft och industriinredning. Det finns också ananasritningar i många olika färger. Du kan matcha rummets stil med de mest lämpliga färgerna. Till exempel fungerar ett svartvitt ananas motiv bäst i ett minimalistiskt sovrum, medan en fantasifull inramad poster i ljusa färger är idealisk för ett retro-vardagsrum. Klassiska ananasposters är tillägnad kaféer och restauranger där de kommer att påminna gästerna om hur uppfriskande och välsmakande denna frukt är.

Lire plus Lire moins

Motiv av ananas

Letar du efter lite förfriskningar? Sök inte mer! Våra glada ananasmotiv med ett unikt tropiskt motiv påminner dig snabbt om ett lugnt blått hav, grönbladiga palmer och sandstränder. Omge dig med sådana dekorationer för att känna semesterns atmosfär året runt! Vår serie motiv av ananas kommer att tillfredsställa dem som tröttnat på monotona och repetitiva bilder men vill dekorera sina interiörer fantasifullt. Bimagos ananaskollektion designades för att försköna eleganta matsalar och kök. Tillsammans med träskivor, doftande blommor i krukor och noggrant utvalda porslin skapar våra motiv unika kompositioner. I vårt erbjudande hittar du också delikata posters med akvarell samt ananasfotografier. Du kan antingen rama in dem elegant, lägga dem i klippramar eller lämna dem som de är. Hur som helst kommer de att visa sig vara snygga väggdekorationer för din interiör. Vi rekommenderar dem också för turistbyråer eftersom deras tropiska mönster ger en oändlig inspirationskälla. De kommer att motivera dina kunder att besöka exotiska länder och uppleva sina drömmars semesterdagar. Det är dags för ananaspostern att stå i centrum!

Ananasbilder inramade

Ananasmotivet är väldigt på modet just nu. Det beror på att frukten skapar en optimistisk atmosfär och påminner oss om ren njutning. För att göra din dag gladare och mer positiv förberedde vi en serie ananasmotiv åt dig. I vårt erbjudande finns det färgglada posters som passar perfekt för ett tonårsrum eller ett modernt vardagsrum, medan våra svartvita ananasritningar kommer att se bäst ut i minimalistisk och glamourinredning. När du väl har valt den ananaspostern du gillar bäst är det dags att välja en matchande ram. Svart, vit, rosa, gyllene ... det är helt upp till dig! Och om du känner att en ananasposter är tillräckligt bra i sig kan du lägga den i en enkel klippram.