inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter Änglar till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Love Angel
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Angelic Dream
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Angelic Glow
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Modern Cherub
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Angelic Face
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Sweet little Angel
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Kiss of an Angel
från
261,99 kr
523,98 kr
Fototapet Orchids on silver
från
261,99 kr
523,98 kr
Upptäck den extraordinära charmen hos änglatapeter, där delikatess och finess spelar huvudrollen. Änglarna från bimago ger harmoni och atmosfär till din inredning. En fototapet med änglar kompletterar romantiska shabby chic-kompositioner och harmonierar perfekt med trädetaljer. För dem som föredrar okonventionella dekorativa kombinationer har vi också förberett en modern version av fototapeter med änglar som passar in i en minimal eller industriell stil.

Unika fototapeter Änglar på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Änglar kan du upptäcka häpnadsväckande dekorationer för vägg. Tack vare ett riklig kollektion av fototapeter Änglar kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Änglar erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Änglar för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av fototapeter Änglar finner du väggdekorer för husväggar som är moderna med avseende på stil, färg och dimensioner. Änglar är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar moderna fototapeter Änglar med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en stilfull känsla. Ett stort utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Regiliös konst, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Änglar för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Änglar kan du upptäcka flera produkter som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Änglar så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Regiliös konst hittar du en månfald av idéer om hur du kan förnya hela ditt hem. Moderna tapeter Änglar fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra moderna fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Änglar är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för alla andra rum. Kök, matsal och hall är rum som alla behöver berikas med moderna fototapeter Änglar. Dekorationer för dörrar i kollektionen Änglar låter dig att förvandla ditt hus till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Änglar – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra moderna fototapeter i katergorin Änglar är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Änglar, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Änglar tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Änglar eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Änglar är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Änglar är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Änglar kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Regiliös konst.

Fototapeter i kategorin Änglar och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Änglar representerar enbart en liten av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, djur och fantasy. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Änglar och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är stilfull. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Änglar, ska du besöka våra övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Regiliös konst är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.