inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.01.31 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter religiös

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Love Angel
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Angelic Dream
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Angelic Glow
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Modern Cherub
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Angelic Face
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Sweet little Angel
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Kiss of an Angel
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Fototapet Orchids on silver
från
185,49 kr
370,98 kr
-50%
Med helig konst menas symbolik och karakteristiska värden för en viss trosriktning. Därför ger dekorationer som bygger på detta tema möjlighet att utmotiva sin egen övertygelse och understryka arrangemangets individualism. Religiösa tapeter och en religiös fototapet på bimagoväggen skapar en aura av frid och ger din inredning ett harmoniskt utseende, och de dämpade färgerna passar perfekt till alla inredningar! Ett vardagsrum som är berikat med religiösa tapeter kommer att väcka tankar...

Religiösa fototapeter

Vill du ge din interiör en känsla av karaktär? Gillar du universella och originella dekorativa motiv? Vi har ett förslag som uppfyller dina krav. Religiösa fototapeter kan vara användbara för att dekorera väggarna i ditt hem på ett trevligt och enkelt sätt. Religiösa motiv har alltid funnits med i konsthistorien och kan nu också finnas i hemmets rum eller var du än vill. Religiösa fototapeter finns i olika färger och storlekar för att passa in i alla utrymmen och din smak. Med den här typen av prydnad kan du uttrycka dina passioner och ge ditt rum en personlig karaktär. Den religiösa fototapeten är en intressant idé för att komplettera din nuvarande stil eller för att förändra den (helt och hållet).


 

Fototapeter med religiösa motiv

En bit av himlen kommer att vara nära till hands tack vare de religiösa fototapeter som du hittar på bimago! Utsikten över himlen och molnen har en avslappnande effekt och hjälper dig att skapa en lugn och fridfull atmosfär. Det bör också noteras att bland de populära motiven för religiösa fototapeter finns symboler för renhet, dvs. änglar. Religiösa fototapeter med detta motiv är det bästa valet inte bara för hemmet utan även för kaféer och restauranger. En fototapet med religiösa motiv kan vara glamorös, skandinavisk, minimal eller vintage tack vare det breda utbudet av mönster som vi erbjuder. Vissa presentationer är abstrakta och andra kännetecknas av detaljrikedom och visar en eller flera figurer tillsammans med bokstäver eller andra dekorativa element. Välj våra fototapeter om du uppskattar estetiska värden och söker originalitet! Vi garanterar att våra tapeter är av hög kvalitet och därför behöver du inte oroa dig för dem på många år.