inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter till 2023.12.05 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Grönsaker till alla rum, kök och badrum

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Trenden för en hälsosam livsstil innebär att grönsaker allt oftare återfinns inte bara på våra tallrikar, utan även på dekorativa accenter! Grönsaksfototapeter och fruktfototapeter från bimago lockar med intensiv chiliröd, inspirerar med olika kryddor från världens mest avlägsna hörn och uppmuntrar till kulinariska experiment. Det skapar en unik matsal som lämpar sig för långa måltider i en trevlig atmosfär. Vegetabiliska tapeter är ett recept för en smakfullt inredd interiör!

Grönsaksfototapeter

Grönsaker är typiska kulinariska motiv. De förknippas med mat, hälsa och förfriskning tack vare sina intensiva färger och näringsmässiga egenskaper. Grönsakstapeter hjälper dig att dekorera din inredning på ett modernt men intressant sätt. Du kan placera den i köket, matsalen eller vilket rum du vill. Grönsakstapeter visar populära motiv, men det betyder inte att deras design är trivial, tvärtom, den fokuserar på originalitet! De dekorativa förslagen är mycket varierande, med tanke på de många olika storlekar och färger som finns i Bimagos utbud. På så sätt kan grönsakstapeter användas för att komplettera vilken inredning som helst. Väggdekorationer lyckas alltid lysa upp inredningen. De betonar dock karaktären hos inredningar där associationer till mat är naturliga, t.ex. i köket eller matsalen. Du måste komma ihåg att designen inte har några gränser, och därför kan tapeter med grönsaker, till exempel med chilimotiv, ge ditt hem lite krydda.


 

Fototapeter med grönsaker

Att experimentera med olika stilar är ett kännetecken för modern design. Motiv spelar en viktig roll i sökandet efter dekorativa lösningar. Grönsakstapeter är en möjlighet som hjälper dig att skapa ett intressant utrymme. Chili, tomater och färgglada kryddor är de populäraste motiven för grönsakstapeter. Det är snyggt i anslutning till ljusa väggar. Fototapeter med stora grönsaker passar perfekt till stora rum genom att betona stora utrymmen. Mindre storlekar kan användas för att elegant komplettera inredningen. Upptäck vårt erbjudande!