inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapeter mat och dryck

Filter

Filter

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Coffee - Collage
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Coffee heaven
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Kanske kaffe?
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Cups
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Röd dychotomy
från
185,49 kr
370,98 kr
Mat- och drycktapeter från bimago är särskilt rekommenderade dekorationer för inredningar som kök, matsalar eller restauranger. Fototapeter för mat och dryck understryker rummets funktion och gör det ännu roligare att äta! Du kan välja dämpade färger, eleganta dekorationer med kaffebönor eller det aptitretande och intensivt röda pepparmotivet som ger liv åt inredningen och en frisk fläkt. Ta en titt!

Mat och dryck som fototapeter

Kulinariska motiv är mycket populära. Det är inte så konstigt, för bara tanken på din favoritmat eller favoritdryck får dig att må bättre. Med mattapeter kan du uttrycka dina preferenser. Välj dem också när du vill dekorera ditt kök på ett originellt och enkelt sätt. Väggar med mat- och dryckestapeter får ett nytt utseende och du kommer att känna dig som om du är i ett nytt hem! Du bör välja den här typen av dekoration, särskilt om du äger ett café eller en matsal. Blotta åsynen av en doftande kopp kaffe väcker trevliga associationer. Du kan också välja andra kafferelaterade motiv: kaffebönor eller kaffe med mjölk. Populära kulinariska motiv inkluderar också chili, som kan användas framgångsrikt i matsalen.


 

Fototapeter med mat och dryck

Skaparna av mattapetmotiv fokuserar på originalitet och modernitet. Ofta kan de vara överraskande! Den här typen av dekoration kan vara en utsökt accent i både moderna och klassiska inredningar. Fototapeter för mat och dryck är ett mångsidigt val och finns i olika färger och storlekar. I vår butik har vi olika alternativ för dem som inte gillar motiv och föredrar bokstäver i vintage-stil. Färgglada tapeter är definitivt mer kommunikativa, så de kommer att återuppliva väggarnas utseende. Mindre storlekar är en fin dekorationsidé och idealiska för konkava väggar. Större storlekar drar däremot till sig uppmärksamhet och ser bättre ut på stora, centralt placerade väggar. I vårt erbjudande finns olika förslag. Vi är övertygade om att du kommer att hitta något som motsvarar din smak!