bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Paris - Canvastavlor och canvastryck

56 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Paris - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Paris hittar du unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Paris så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Paris är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Paris fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Paris finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Paris är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Paris finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Paris, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Paris för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Paris finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Paris att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Paris är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Paris passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Paris är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Paris lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Paris som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Paris skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Paris som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Paris. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Paris kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Paris utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Paris i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorParis och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra målningar Paris . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Paris passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenParis och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Paris ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!