inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor med Paris

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Paris är en av de mest besökta städerna i världen. I århundraden har staden förtjusat med sin arkitektur, historia och kultur. De parisiska gatorna i Montmartre och Quartier Latin har sin egen unika atmosfär. Alla känner igen de viktigaste symbolerna för ljusstaden, som Eiffeltornet, Triumfbågen och Champs Elysees. Om du någonsin har besökt den franska huvudstaden har du säkert upplevt stadens magi! Men om du inte har haft denna möjlighet är allt inte förlorat: bimagos Paristavlor bjuder in dig till Paris!

Tavlor med Paris: den franska huvudstadens charm på dina väggar

Paris är utan tvekan en av de vackraste och mest besökta städerna i världen. Den extraordinära arkitekturen och den speciella atmosfären i den franska huvudstaden har alltid inspirerat konstnärer att fånga Paris charm i sina verk. Om du vill skapa en känsla av denna metropol inom dina egna väggar eller om du drömmer om att beundra det världsberömda Eiffeltornet utan att ens lämna ditt hem, får du inte missa vår kollektion av Paristavlor. Förutom Eiffeltornet innehåller vår kollektion även fragment av stadsbilden, broar, torg och romantiska gränder som har fångat mångas hjärtan. För maximal effekt kan du använda en Paristavla med flera delar. Tänk på att verk som består av flera delar kan hängas upp på väggen på olika sätt, beroende på vad du förväntar dig. Oavsett ditt val kommer moderna tavlor med Paris att göra ditt rum till en elegant miljö, full av charm och känslor. Paristavlor kan vara ett sätt att personifiera rummet och visa vår kärlek till den franska huvudstaden.

Visa mer Visa mindre

Förändra din atmosfär med tavlor med Paris

Våra tavlor kan användas i många olika miljöer, oberoende av rummets funktion. Allt du behöver göra är att välja motiv och färgschema på rätt sätt, med hänsyn till den önskade effekten. Paristavlor i svart och vitt, eventuellt med en gnutta rött, är perfekta för att komplettera inredningen i ett elegant vardagsrum eller salong. Du kan till exempel välja en Paristavla med en röd bil mot bakgrund av Eiffeltornet. Om du letar efter eleganta och romantiska lösningar för att dekorera ditt sovrum får du inte missa de parisiska canvastavlan som föreställer ett par med paraplyer i en romantisk gränd i den franska huvudstaden. Den som vill lysa upp matsalen med intensiva färger och naturinspirerade motiv kan välja ett höstlandskap. Paristavlor är också bra för att skapa en speciell atmosfär på olika platser, till exempel barer och restauranger.

Paris i form av triptyker och tavlor med flera delar

Triptyker och tavlor med flera delar utgör en helt ny dimension av väggdekoration. Parismotiv med flera delar visar överraskande motiv som tack vare uppdelningen i modulsegment framhäver motivets dekorativa aspekt. Motiv med flera delar av Paris har fler dekorativa möjligheter än bilder med en enda panel. På Bimago visas ett exempel på hur man hänger upp en tavla från Paris-kollektionen. Vi bjuder in dig att låta fantasin flöda och experimentera med hur du kan arrangera den här väggdekorationen. World Cities triptycher kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade motiv med Paris kan hängas horisontellt eller vertikalt. Allt beror på vilken effekt vi vill uppnå. Vissa motiv i Paris-kollektionen består av delar som kan fungera som separata motiv. Enskilda delar av bilderna kan hängas längs trappan eller skapa en okonventionell komposition runt möbler. Se Paristavlor i vår webbutik i versioner med flera delar om du vill förse ditt hem med originella väggdekorationer.