bimago
-30% på rumsavdelare och canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020 Upptäck

Väggdekorer Väggdekor barn - För ditt hem och dina möbler

57 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Väggdekorationer Fairy walk
från
100,80 kr
Väggdekor Fairy walk
Väggdekorationer Tåg
från
92,25 kr
Väggdekor Tåg
Väggdekorationer Katt
från
89,10 kr
Väggdekor Katt
Väggdekorationer Nyckelpiga
från
113,40 kr
Väggdekor Nyckelpiga
Väggdekorationer Mus
från
89,10 kr
Väggdekor Mus
Väggdekorationer Bilar
från
94,50 kr
Väggdekor Bilar
Väggdekorationer Dinosaurs
från
111,60 kr
Väggdekor Dinosaurs
Väggdekorationer Car
från
113,40 kr
Väggdekor Car
Väggdekorationer Space
från
92,25 kr
Väggdekor Space
Väggdekorationer Angel
från
162,00 kr
Väggdekor Angel
Väggdekorationer Balloon
från
91,80 kr
Väggdekor Balloon
Väggdekorationer Angels
från
205,20 kr
Väggdekor Angels
Väggdekorationer Turtle
från
90,00 kr
Väggdekor Turtle
Väggdekorationer Fiskar
från
101,25 kr
Väggdekor Fiskar
Väggdekorationer Fairy
från
115,20 kr
Väggdekor Fairy
Väggdekorationer Teddy bear
från
102,60 kr
Väggdekor Teddy bear
Väggdekorationer Fish
från
174,15 kr
Väggdekor Fish
Väggdekorationer Township
från
89,10 kr
Väggdekor Township
Väggdekorationer Winged
från
89,10 kr
Väggdekor Winged
Väggdekorationer Mr Bear
från
89,10 kr
Väggdekor Mr Bear
  1. 1
  2. 2

Väggdekorer för barn - för de allra minstas fantasier

Barndomen ska vara en tid full av glädje och fantastiska minnen som kommer att följa med oss ​​genom hela livet. Inredningen av barnets rum behöver inte utformas i takt med de senaste trenderna . Det måste framför allt göra barnet lyckligt. Eftersom barn växer snabbt och deras smak förändras hela tiden, är det värt att välja dekorationer som är lätta att applicera och lika enkla att ta bort. För att möta dessa behov har vi förberett en kollektion av väggdekorer för barn som kommer att göra ditt barns sovrum till en värld full av färger. Idéer att dekorera sovrummet med väggdekaler för barn är verkligen oändliga, lika oändliga som barnens fantasi. Tack vare vår kollektion av barnväggdekorer, kommer du att kunna utveckla dina barns kreativa sidor - det är den bästa investeringen för framtiden.

Fortsätt läsa Dölj

Väggdekorer för barn - väck ditt inre barn

Våra väggdekorer för barn kan appliceras inte bara på väggen utan på alla släta ytor. Ge ditt barn valet av plats för att applicera dekorerna. Bara nog för att ytan ska vara smidig - våra barndekorer kan pryda säng, dörrar, möbler eller garderober - det finns så många möjligheter. Färgglada fjärilar, roliga djur och söta små björnar - i vår samling av över 100 väggdekorer kommer barnen säkert att hitta sitt favoritmotiv. En vit vägg är en fantastisk utgångspunkt för att skapa en unik väggdekor. I sovrummet finns inget utrymme för monotoni! Välj väggdekorer för barn i den mångfärgade versionen för att ge mer liv och fantasi till inredningen. Släpp loss, lägg till din egen touch och försök att ta reda på vilken effekt som kommer att göra ditt barn lyckligt. Vi kan garantera att sovrumsdekorationen med väggdekorer för barn kommer att bli kul för hela familjen.

Väggdekorer för barn - mellan fantasi och funktionalitet

Det lilla sovrummet är ett speciellt utrymme där du inte behöver lägga några gränser på dekorationen. Se på världen med ett barns ögon!. Att använda väggdekorer för barn är väldigt enkelt och kräver absolut ingen ansträngning från din sida. Involvera ditt barn i dekorationen av sitt lilla rum - även om barnets val kan tyckas bisarrt, är hans lycka mer än en perfekt färgmatchning. I vår kollektion av Väggdekorer för barn kan du välja mellan enfärgade eller mångfärgade dekorationer. Våra produkter finns också i olika storlekar, så att du kan matcha dem med alla ytor. De monokroma väggdekorerna finns i mer än 20 färger . Eftersom alla produkter i barnens väggdekor-samling enkelt kan tas bort kan du ändra dem när som helst.

Barnväggdekorer - Minsta investering, bästa resultat

Vill du ge ditt barn ett helt nytt rum, men du har inte råd att renovera det? Med våra väggdekorer för barn kan du förändra ditt lilla rummet på ett ögonblick, utan att förstöra din budget. Byt bara några föremål: Lägg till fönstergardiner, en ny golvmatta, lägg färgglada kuddar till sängen och för att förbättra väggen, välj dekorationen av vår kollektion Barnväggdekorer. Dekorer för sovrummet måste förutom att vara vackert, säkerställa maximal säkerhet för ditt barn. Vår kollektion av väggdekorer för barn består bara av produkter gjorda av icke allergiframkallande och luktfria material och låter därför barnen leka och ha kul utan risker. Om du letar efter billiga väggdekorer uppmanar vi dig att ta en titt på vårt sortiment av väggdekorer för barn med vilka du får fantastiska lågprisresultat. Vi kan också försäkra dig om att våra väggklistermärken väcker den infantila delen inuti dig och låter dig återvända till barndommens tid.