inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Mikrofiberkuddar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Kuddar i mikrofiber från bimago är en riktig klassiker bland hemtextilier! Det populära allergivänliga materialet mikrofiber i kombination med det stora utbudet av mönster och färger gör mikrofiberkudden till en av de mest populära dekorationerna! När du väljer en dekorativ kudde för inredningen är det värt att uppmärksamma färgerna. Kuddar i mikrofiber ger liv och ljus åt mörkt inredda rum, medan kuddar i mörka, starka färger kontrasterar väl mot den skandinaviska stilen.

Mikrofiberkudde

Vår kollektion av kuddar är enorm och anpassar sig till allas behov och preferenser, och därför har vi också en hel kollektion av kuddar i mikrofiber som också är perfekta för allergiker. De är också mycket bekväma och mjuka och är också det perfekta valet för dem som lider av nacksmärta. Mikrofiberkuddarna, liksom alla kuddar i våra olika kollektioner, är avsedda att tilltala alla, inte minst på grund av det breda urvalet av färger och mönster som du hittar. Bara för att ge dig en uppfattning: du kommer att kunna hitta mer klassiska tryck, som till exempel blomstertryck eller enklare tryck, till mer genomarbetade tryck som moderna tryck eller till och med geometriska tryck som är mycket populära bland kunderna.


 

Mikrofiberkuddar

Våra mikrofiberkuddar har inte bara ett mikrofiberkuddfodral utan även en mikrofiberkudde, vilket är synonymt med kvalitet, eftersom vi bryr oss om kvaliteten på våra produkter. Mikrofibrer har många egenskaper, bland annat att de är perfekta för allergiker, så de är också perfekta för små barn som är känsliga i sin ålder. Du hittar ett brett urval av storlekar för våra mikrofiberkuddar, 40x40cm, 45x45cm och slutligen de större 50x50cm kuddarna som är perfekta som sängdekoration, särskilt för en fin dubbelsäng eller till och med för en king size-säng. Dessa kuddar är en perfekt dekoration för soffor, sängar och fåtöljer, välj kanske den mindre storleken. Du har inga fler ursäkter, spring och skaffa en egen mikrofiberkudde, inte bara för att göra soffan eller sängen elegantare utan framför allt för din hälsa, din nacke och din rygg kommer att tacka dig.