inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.09.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Kartor över Europa

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Florence Map (1 Part) Vertical
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Central London (1 Part) Vertical
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Map of Europe (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Map of Europe
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla Map: Italy
från
302,40 kr
504,00 kr
-40%
Canvastavla All about France
från
340,20 kr
567,00 kr
-40%
Canvastavla Karta över Italien - triptyk
från
389,34 kr
648,90 kr
-40%
Canvastavla Franska resenären - Triptych
från
389,34 kr
648,90 kr
-40%
  1. 1
  2. 2
Tycker du om att besöka europeiska städer och vill uttrycka detta genom kreativ inredning av ditt rum? Letar du efter ett tillägg till ett tonårsrum, ett hemmakontor eller en resebyrå? Välj kartor över Europa från bimago! I bimagogalleriet hittar du tavlor i form av en karta över hela kontinenten samt dekorationer med konturer av länder och städer - till exempel Berlin, Paris eller Amsterdam. Europakartan ger elegans åt din inredning, medan de färgglada dekorationerna ger liv åt rummet.

Europakartor

Med kartan över Europa kan du uttrycka din passion för resor! Denna vackra dekoration kommer att förändra utseendet i alla rum: vardagsrum, sovrum, barnrum. Europakartan är en intressant tematisk dekoration som kan försköna ditt hem på ett spännande och modernt sätt. Våra europakartor produceras både i svartvitt och i en mängd olika färger. Ett stort urval hjälper dig att hitta den perfekta versionen för dig! Genom att välja Europakartan väljer du en originell lösning som kan definieras som ett alternativ till tavlor eller posters. Vår kollektion av europakartor är mycket varierad, så du hittar både klassiska och stiliserade förslag till samtida konst. Du kommer inte att missa den vintage stilen på Europakartan i brunt eller sepia och stiliserad på en gammal karta. I den här kategorin finns också de färgglada dekorativa förslagen som motsvarar pop art-stilen eller graffitikonsten. Om du inte gillar något av de ovannämnda förslagen kan du vara intresserad av den abstrakta kartan som är ett bra exempel på modern konst.


Karta över Europa

Europakartan är en modern dekoration som passar på många platser, oavsett deras karaktär. Europakartan kan pryda både hemmet och arbetsplatsen, t.ex. kontoret eller receptionen på en klinik. Europakartan kommer säkert att bli en elegant dekoration, så om du är en estet bör du lägga till den i din inredning! Det kan också vara en minimalistisk inredning som passar utmärkt i kombination med skandinavisk, rustik eller modern stil. Europakartor kan förändra utseendet på vilken inredning som helst, så missa inte det här fantastiska tillfället att upptäcka detta intressanta dekorativa element! Europakartan är vårt nya förslag för din inredning och vi är säkra på att det blir kärlek vid första ögonkastet!