inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tavlor alfabet

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Trä hem
från
368,55 kr
567,00 kr
En alfabetmålning är en originell väggdekoration som både unga och gamla kan njuta av. För små barn kan alfabetmotiv från bimago inte bara vara ett attraktivt tillägg till deras rum, utan också hjälpa dem att lära sig bokstäverna! Bokstavsmotiv passar också bra i vardagsrummet, på kontoret eller i läsrummet. I vår kollektion hittar du motiv i intensiva färger som gör att en tråkig interiör får mer färg, men också dekorationer i mer dämpade färger!

Tavla med bokstäver

Älskar du innovativ dekoration?! Tavlor med bokstäver blir den perfekta dekorationen för dig och dina väggar! I vår katalog hittar du ett stort urval av tavlor och stilar. Du hittar bokstäver i minimal stil, bokstäver med glamorösa karaktärer, svartvita dukar, färgade tavlor och mycket mer. Tavlorna kan hängas upp i vardagsrummet, sovrummet, köket, kontoret, barn- eller tonårsrummet. Du kan också skapa vägggallerier eller komponera namn genom att köpa flera tavlor från vår katalog. Förutom att de är perfekta för hemmet är de här dukarna idealiska för väggarna på kontor, byråer och tatueringsstudior. Tavlor med bokstäver i alfabetet är också en utmärkt originell och personlig present till en vän eller släkting. Bimagos produkter är en enkel och billig lösning för att förnya utseendet på dina väggar.


 

Pedagogiska tavlor med bokstäver

Pedagogiska tavlor med bokstäver är en perfekt dekoration för de små. Du kan hänga tavlorna i ditt barns rum och leka med dem. Den här typen av tavla är också perfekt för att dekorera väggar på daghem, grundskolor och logopediska centra. Sätt färg och glädje på väggarna med våra bokstäver i alfabetet! Tack vare de pedagogiska motivna kommer dina barn att lära sig alfabetet på ett roligt och originellt sätt. Följande motiv hjälper också till att stimulera sinnena och träna minnet hos de små. Våra produkter är också en bra presentidé för speciella tillfällen. Missa inte bimagos fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla otroliga produkter i vår katalog.