inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tavlor drycker

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Rött vin
från
504,00 kr
Canvastavla Cafe
från
592,11 kr
Canvastavla Kaffe
från
504,00 kr
Canvastavla I kaféet
från
504,00 kr
Canvastavla Vakna!
från
524,79 kr
Canvastavla Cup
från
504,00 kr
Canvastavla Päron
från
504,00 kr
För många är det en daglig ritual att dricka sin favoritdryck. Aromatiskt kaffe och vin gör också att det blir trevligare att prata med familj och vänner! Vi blev inspirerade att skapa en kollektion bimago dryckesbilder som passar perfekt för matsalen, köket och restaurangen. Motiv och bilder av kaffe med mjuka färger, bilder från flaskan och färgglada dryckesdekorationer. Oavsett vilket tema du väljer ger tavlorna din inredning en individuell karaktär!

Tavlor med drycker

Fräscha upp dina väggar med våra drycker! En sådan här tavla ger ditt hem ett avantgardistiskt utseende. I katalogen hittar du ett brett urval av stilar och motiv. Nedanstående dekorationer kan hängas upp i köket, vardagsrummet eller sovrummet. Om du vill ha ett klassiskt och elegant utseende kan du välja motiv med rödvinsglas, för en glamorös stil väljer du martiniglas och för ett modernt utseende väljer du tavlor med berömda kolsyrade drycker. Kombinera tavlor med dekorationer i samma stil. Skapa vägggallerier med flera tavlor från samma samling och imponera på dina gäster! Bilder av coca cola i glasflaskor eller färgade drycker är perfekta för att dekorera barn- eller tonårsrum! Med Bimago kan du välja storleken på tavlan så att den passar det utrymme du har i ditt hem.


 

Tavlor med kaffe, vin och mer

I samlingen av dryckestavlor hittar du tavlor med kaffe, vin och mycket mer. Du kan använda den här dekorationen för att dekorera väggarna på restauranger, barer, hotell och kontor. Våra tavlor är en enkel, snabb och billig lösning för att skapa en modern inredning. Om du köper våra produkter behöver du inte oroa dig för att fixa eller rama in dem. Gör dina väggar unika med våra tavlor! Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, upptäck fler produkter i katalogen genom att besöka vår webbplats! Använd din fantasi och skapa din dröminredning med våra fantastiska dekorationer!