tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Venedig - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Moderna motiv Summer in Venice Canvastavla Summer in Venice
från
130,77 kr
201,24 kr
Tryck på duk Early Morning in Venice Canvastavla Early Morning in Venice
från
130,77 kr
201,24 kr
Tryck på duk Watercolour Venice Canvastavla Watercolour Venice
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna motiv City of lovers - triptych Canvastavla City of lovers - triptych
från
313,56 kr
482,49 kr
Tryck på duk Venedig - karneval Canvastavla Venedig - karneval
från
191,25 kr
294,30 kr
Tryck på canvas A canal in Venice Canvastavla A canal in Venice
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna motiv Magiska Venedig Canvastavla Magiska Venedig
från
131,04 kr
201,69 kr
Moderna motiv Colourful gondolas Canvastavla Colourful gondolas
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna motiv The beauty of Venice Canvastavla The beauty of Venice
från
413,28 kr
635,94 kr
Tryck på canvas Venedig - karneval Canvastavla Venedig - karneval
från
427,68 kr
658,08 kr
Moderna motiv Venedig - karneval Canvastavla Venedig - karneval
från
191,25 kr
294,30 kr
Moderna motiv Sunny morning in Venice Canvastavla Sunny morning in Venice
från
313,56 kr
482,49 kr
Tryck på canvas Venedig - Rialt bron Canvastavla Venedig - Rialt bron
från
191,25 kr
294,30 kr
Tryck på duk Ventianska båtar Canvastavla Ventianska båtar
från
189,54 kr
291,69 kr
Moderna motiv Färgstarkt Venedig Canvastavla Färgstarkt Venedig
från
189,54 kr
291,69 kr
Tryck på duk Venedigs charm Canvastavla Venedigs charm
från
313,56 kr
482,49 kr
Tryck på duk Färgfulla Venedig Canvastavla Färgfulla Venedig
från
671,49 kr
1 033,11 kr
Tryck på canvas Färgglada Venedig Canvastavla Färgglada Venedig
från
450,72 kr
693,45 kr

Venedig - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Venedig finns underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Venedig så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Venedig är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Venedig skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Venedig finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Venedig är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Venedig finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Venedig, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Venedig för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Venedig upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Venedig att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Venedig är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Venedig passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Venedig är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Venedig lämpar sig allra bäst. Med kollektionen av tavlor Städer i världen på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Venedig som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Venedig skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Venedig som består av många paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Venedig. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Venedig kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Venedig utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Venedig i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVenedig och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra målningar Venedig . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Venedig passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenVenedig och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Venedig ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!