-45%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :
-24% på canvastavlor [ Erbjudandet gäller till 2019.10.21 ] upptäck

Venedig - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Venedig kommer du att upptäcka vackra dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tryck på duk Venedig så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Venedig är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Venedig fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av moderna tavlor Venedig finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Venedig är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Venedig finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Venedig, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Venedig för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Venedig upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Venedig att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Venedig är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Venedig passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Venedig är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Venedig kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Venedig som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Venedig skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Venedig som består av flera paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Venedig. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Venedig kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Venedig utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Venedig på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorVenedig och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra canvastavlor Venedig . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Venedig passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorVenedig och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med målningar Venedig ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Venedig - Canvastavlor och canvastryck

27 produkter tillgängliga i denna kategori

Moderna motiv Colourful gondolas

Canvastavla "Colourful gondolas"

Pris från: 201,24 kr 152,91 kr
Tryck på canvas Magic Venice (5 Parts) Wide Grey

Canvastavla "Magic Venice (5 Parts) Wide Grey"

Pris från: 680,22 kr 516,96 kr
Moderna motiv Gondola Ride (1 Part) Wide

Canvastavla "Gondola Ride (1 Part) Wide"

Pris från: 201,24 kr 152,91 kr
Moderna motiv Summer in Venice

Canvastavla "Summer in Venice"

Pris från: 201,24 kr 152,91 kr
Tryck på duk Early Morning in Venice

Canvastavla "Early Morning in Venice"

Pris från: 201,24 kr 152,91 kr
Tryck på duk Watercolour Venice

Canvastavla "Watercolour Venice"

Pris från: 201,24 kr 152,91 kr
Moderna motiv City of lovers - triptych

Canvastavla "City of lovers - triptych"

Pris från: 482,49 kr 366,66 kr
Tryck på duk Venedig - karneval

Canvastavla "Venedig - karneval"

Pris från: 294,30 kr 223,65 kr
Moderna motiv Venedig - kobolt karneval

Canvastavla "Venedig - kobolt karneval"

Pris från: 294,30 kr 223,65 kr
Tryck på canvas A canal in Venice

Canvastavla "A canal in Venice"

Pris från: 680,22 kr 516,96 kr
Moderna motiv Magiska Venedig

Canvastavla "Magiska Venedig"

Pris från: 201,69 kr 153,27 kr
Tryck på duk Venedig - Nattens masker

Canvastavla "Venedig - Nattens masker"

Pris från: 658,08 kr 500,13 kr
Moderna motiv The beauty of Venice

Canvastavla "The beauty of Venice"

Pris från: 635,94 kr 483,30 kr
Tryck på duk Venetianska gondoler

Canvastavla "Venetianska gondoler"

Pris från: 482,49 kr 366,66 kr
Tryck på canvas Venedig - karneval

Canvastavla "Venedig - karneval"

Pris från: 658,08 kr 500,13 kr
Moderna motiv Venedig - karneval

Canvastavla "Venedig - karneval"

Pris från: 294,30 kr 223,65 kr
Moderna motiv Sunny morning in Venice

Canvastavla "Sunny morning in Venice"

Pris från: 482,49 kr 366,66 kr
Tryck på canvas Venedig - Rialt bron

Canvastavla "Venedig - Rialt bron"

Pris från: 294,30 kr 223,65 kr
Tryck på duk Ventianska båtar

Canvastavla "Ventianska båtar"

Pris från: 291,69 kr 221,67 kr
Moderna motiv Färgstarkt Venedig

Canvastavla "Färgstarkt Venedig"

Pris från: 291,69 kr 221,67 kr
Tryck på duk Venedigs charm

Canvastavla "Venedigs charm"

Pris från: 482,49 kr 366,66 kr
Tryck på duk Färgfulla Venedig

Canvastavla "Färgfulla Venedig"

Pris från: 1 033,11 kr 785,16 kr
Tryck på canvas Färgglada Venedig

Canvastavla "Färgglada Venedig"

Pris från: 693,45 kr 526,95 kr