inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 29.04.2024

Taj Mahal - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Taj Mahaj by night, India
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Oriental climate
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla The legendary Taj Mahal
från
592,65 kr
911,88 kr
Taj Mahal har alltid betraktats som det bästa exemplet på muslimsk arkitektur i Indien, och som en av de mest kända platserna i landet besöks den därför av människor från hela världen. Byggnadens unika karaktär ligger både i dess tillkomsthistoria och i intentionerna hos de arkitekter som arbetade med uppförandet av byggnaden. Därför är Taj Mahal en fantastisk väggdekoration som vi presenterar för dig på bimago. Skapa ett orientaliskt hörn i ditt hem.

Taj Mahal tavlor

Det är det monument som vi omedelbart förknippar med Indien, det är ett monument som har ett tydligt inflytande: Taj Mahal. Vår kollektion är helt och hållet tillägnad denna enorma muslimska arkitektur i IndienTaj Mahal-tavlorna ger dig de känslor som bara en resa till Indien kan ge, och du kan ta med dig alla dessa känslor in i ditt hem. Taj Mahal-tavlorna har den enorma byggnaden som fokus, men vi vill också att omgivningen ska spela den roll som den förtjänar, och det är därför som vissa av Taj Mahal-tavlorna lyfter fram omgivningen. Taj Mahal-tavlorna på duk kommer att se bra ut i ett sovrum, kanske ovanpå en vacker dubbelsäng, eller i ett vardagsrum, eftersom de kommer att ge lugn och ro och förmedla alla dessa känslor till alla som andas sådana känslor. Den Taj Mahal-tavla du väljer kommer att få dig att vilja köpa en biljett till Indien och se landet live.


 

Taj Mahal tavla

Vem har inte sett en bild av Indiens mest imponerande byggnad på TV, i en resetidning eller på Internet? För att hedra ett av världens sju underverk bestämde vi oss för att skapa en hel kollektion som representerar detta mausoleum när det är som bäst. Taj Mahal-tavlorna ger den glädje som är typisk för Indien och varje Taj Mahal-tavla i vår kollektion ger olika känslor, även för att mausoleet inte är likadant porträtterat i alla Taj Mahal-tavlor som du kan se på vår webbplats. Det är upp till dig att välja vilka Taj Mahal tavlor som kommer närmast din smak, du kan välja vilken vinkel av Taj Mahal du gillar bäst, eftersom våra Taj Mahal tavlor visar detta mausoleum på olika sätt och alla är olika. Varje tavla ger dig vissa känslor och du måste låta dig styras av dem för att välja den, eller så väljer den dig. Låt dig styras av dina känslor och spring till vår webbplats!