inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Taj Mahal - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Taj Mahaj by night, India
från
432,45 kr
665,37 kr
Canvastavla Oriental climate
från
368,91 kr
567,72 kr
Canvastavla The legendary Taj Mahal
från
510,03 kr
784,80 kr
Taj Mahal har alltid betraktats som det bästa exemplet på muslimsk arkitektur i Indien, och som en av de mest kända platserna i landet besöks den därför av människor från hela världen. Byggnadens unika karaktär ligger både i dess tillkomsthistoria och i intentionerna hos de arkitekter som arbetade med uppförandet av byggnaden. Därför är Taj Mahal en fantastisk väggdekoration som vi presenterar för dig på bimago. Skapa ett orientaliskt hörn i ditt hem.

Taj Mahal - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Taj Mahal finns fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av handmålade tavlor Taj Mahal så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Taj Mahal är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Taj Mahal skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Taj Mahal finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Taj Mahal är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Taj Mahal finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att förenka kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Taj Mahal, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Taj Mahal för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Taj Mahal finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Taj Mahal att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Taj Mahal är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Taj Mahal passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Taj Mahal är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Taj Mahal lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Taj Mahal som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Taj Mahal skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Taj Mahal som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Taj Mahal. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Taj Mahal kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Taj Mahal utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Taj Mahal i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTaj Mahal och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Taj Mahal . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Taj Mahal passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenTaj Mahal och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med målningar Taj Mahal ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!