tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Rom - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rom - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Rom finns underbara dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av tryck på duk Rom så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Rom är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Rom skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av tavlor Rom finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Rom är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i Rom finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Rom, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Rom för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Rom upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Rom att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Rom är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Rom passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Rom är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Rom lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Rom som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Rom skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Rom som består av många paneler tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Rom. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Rom kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Rom utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Rom i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRom och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Rom . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Rom passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorRom och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med tavlor Rom ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!