bimago

-30% på canvastavlor Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Rom - Canvastavlor och canvastryck

11 produkter tillgängliga i denna kategori

Rom - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Rom finner du vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Rom så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Rom är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Rom fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Rom finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Rom är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Rom finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Rom, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Rom för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Rom upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Rom att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Rom är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Rom passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Rom är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Rom kommer att passa in perfekt. Med kollektionen av tavlor Städer i världen på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Rom som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Rom skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Rom som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Rom. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Rom kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Rom utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Rom i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorRom och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av tidlösa väggdekorer Rom . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Rom passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorRom och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med moderna tavlor Rom ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!