inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Rom som tavla

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Rom är en unik stad som har inspirerat konstnärer och turister från hela världen i århundraden. Det är en stad som lockar med sin extremt rika arkitektur, historia och kultur! Utsikten över den eviga staden är en magisk miljö som kommer att finnas kvar i ditt minne under lång tid. Tack vare den originella bimagokollektionen kan detta landskap följa med dig varje dag. Romtavlor och Colosseummålningar från bimago erbjuder ett brett urval av dekorativa non-woven. Välj den italienska atmosfären i din inredning och ge dina väggar en unik karaktär!

Canvastavlor med motiv av Rom

Letar du efter något modernt och speciellt för att dekorera din inredning?! Vi föreslår att du besöker avsnittet med canvastavlor som handlar om staden Rom. Canvastavlor är ett originellt och avantgardistiskt alternativ för att radikalt förändra utseendet på dina väggar. Roms storslagna landskap som återges i form av en tavla är perfekta för moderna och minimalistiska hem. Du kan placera dem i vardagsrummet, hallen, sovrummet och till och med på kontoret eller i hotellreceptionen.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med Rom

Bimago Rom-tavlor är perfekta för att dekorera alla typer av hem. Tack vare vårt breda produktutbud kan du hitta tavlor som passar både i klassiska och moderna hem. Om du föredrar en modern stil rekommenderar vi att du väljer en av våra färgglada tavlor. För att göra din inredning ännu mer trendig kan du välja vitlackerade möbler och komplettera dem med färgade plastdekorationer. För dem som vill fokusera på den klassiska stilen rekommenderar vi tavlor med vackra landskap med Vatikanen, Castel Sant'Angelo eller det berömda Colosseum. Kombinera dem med mörkfärgade möbler i massivt trä och gräddfärgade skinnsoffor för att skapa en kontrast och påminna om färgerna i Roms marmormonument. För sovrummen rekommenderar vi versioner av staden under solnedgången, de ger en känsla av lugn och avkoppling i ditt rum. Tack vare Bimagos tavlor kan du alltid ha dina favoritstäder vid din sida! Skapa en oförglömlig atmosfär med våra produkter! Kom ihåg att placera tavlor på en synlig och upplyst plats för att framhäva deras skönhet och särdrag.