bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

New York - Canvastavlor och canvastryck

233 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Tryck på canvas New York: Dark City
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla New York: Dark City
Moderna motiv New York Panorama
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla New York Panorama
Moderna motiv Window: View of New York
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Window: View of New York
Tryck på duk Abstraction: New York
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Abstraction: New York
Moderna motiv Amethystine New York
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Amethystine New York
Tryck på duk Blue NYC
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Blue NYC
Tryck på canvas New York: Live by Night
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla New York: Live by Night
Moderna motiv New York: Brooklyn Bridge
från
343,89 kr
491,31 kr
Canvastavla New York: Brooklyn Bridge
Moderna motiv New York - yellow taxi
från
207,18 kr
296,10 kr
Canvastavla New York - yellow taxi
Tryck på duk Giraff i den stora staden
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Giraff i den stora staden
Tryck på canvas Yellow New York (4 Parts)
från
299,07 kr
427,32 kr
Canvastavla Yellow New York (4 Parts)
Tryck på duk I Love NY (1 Part) Wide
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla I Love NY (1 Part) Wide
Tryck på canvas Beautiful Sunset
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla Beautiful Sunset
Tryck på duk Beautiful Manhattan
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Beautiful Manhattan
Tryck på duk New York Sunrise
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla New York Sunrise
Moderna motiv New York: Sunrise
från
479,16 kr
684,63 kr
Canvastavla New York: Sunrise
Tryck på duk Live by Night
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Live by Night
Tryck på canvas Panorama of New York
från
274,32 kr
391,95 kr
Canvastavla Panorama of New York
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

New York foton - Skyline New York, New York på natten, Manhattan skyline och mer

I Bimago webbshop hittar du en enorm samling av flera tusen tidlösa dekorationer till hemmet. Här presenterar vi dekorationerna från kategorin New York. Med New York fototapeter kan du enkelt skapa en konstnärlig inredning. New York har helt enkelt en mycket speciell charm! Ja, New York, staden som aldrig sover ... Låt dig inspireras av denna världsstad. New York har också fått en ny dimension i Bimago webbshop och har blivit en modern inredningsdekoration. I samlingen av New York fototapeter hittar du olika väggdekorationer i olika nyanser och storlekar. Oavsett om den är färgad eller tonad - New York-motivet ser väldigt bra ut i vilken färg som helst. Du hittar New York Svartvitt, New York Skyline at Night, Manhattan Skyline och mer. Dekorera bara ditt hem med de tidlösa New York-trenderna

Visa mer Dölj

New York Canvastavla för ditt sovrum, studie eller kontor

Denna trendiga väggdekoration borde inte saknas i ett trendigt vardagsrum. I Bimago online-galleri kommer du att upptäcka en rik samling väggmålningar på New York för varje smak. Den ekonomiska metropolen New York kommer att ge vardagsrummet en karaktär av en storstad. Med den mångfärgade New York-tavlan får du definitivt en wow-effekt i ditt hem. Mångsidigheten i mönstret har också den stora fördelen med New York-tavlorna. Av denna anledning passar bakgrundsbilderna i kollektionen New York bra i alla interiörer. New York tavlor kommer att passa i sovrummet, vardagsrummet eller studierummet . De unika bilderna på duk i intensiva färger förlivar varje rum och ger det en friskhet . Oavsett om det är kök, matsal eller lobbyn, är alla canvastavlor perfekt anpassade till alla inredningar och är också en utmärkt presentidé. Upptäck vår exklusiva samling städer med tidlösa motiv i Bimago online-galleri och se hur enkelt det kan bli att piffa till ditt hem.

New York som en triptych och en flersidig tavla

De tre triptykerna och väggmålningar i flera delar ger väggar en unik dimension. Tavlorna med flera delar med de ursprungliga motiven består av två eller flera delar och erbjuder därför många designmöjligheter. I Bimago webbshop hittar du de bästa idéerna för att hänga upp flerdelade konstverk från samlingen New York. Låt din fantasi löpa fritt och personligen designa ditt hem. Eftersom triptykerna med New York kan hängas upp efter dina önskemål kommer de säkert att ställa in en individuell accent i ditt hem. De triptyker av samma storlek kan enkelt avbrytas i rad. Många varianter av de flera delarna av stadstavlor kan också hängas vertikalt eller horisontellt. Allt beror på smak och väggstorlek. Du kan hänga delarna av flersidiga tavlor på canvas tillsammans eller separat. Triptyker och flersidiga panorama-tavlor - upptäck tidlösa väggdekorationer hos Bimago.

Skyline New York och mer än 2000 olika väggdekorationer

I Bimago webbshop hittar du en rik samling av tidlösa New York-bilder . Bland Bimago-motiven hittar du dekorationer för varje smak. Detta säkerställer att alla hittar sin perfekta väggdekoration. De moderna New York tavlor matchar de mest varierade stilarna. Tack vare dessa ursprungliga väggmålningar kan du dekorera ditt rum på ett originellt sätt. Oavsett om du gillar städer, abstrakt eller djur - alla kategorier finns i Bimago Online-Shop. Men det är inte allt: Gillar du vår kollektion av stadstavlor? Upptäck andra högkvalitativa Bimago-produkter med liknande motiv. Oavsett fototapeter, tavlor eller väggdekorer - ett brett utbud av produkter erbjuder fantastiska designmöjligheter. Många av våra produkter kan också kombineras. Var kreativ och konstruera dina väggar med tavlor från New York, skylinebilder och andra Bmago-produkter. Hela kollektionen har inspirerats av de senaste trenderna inom inredning - med moderna canvastavlor av New York, kommer du definitivt att få wow-effekten i ditt hem.