-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Magiska platser - tavlor, målningar och canvastavlor

40 produkter tillgängliga i denna kategori

Magiska platser - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Magiska platser finner du intressanta dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Magiska platser så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Magiska platser är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Magiska platser fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Magiska platser finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Magiska platser är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som enfärgad. Tavlor i Magiska platser finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Magiska platser, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Magiska platser för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Magiska platser finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Magiska platser att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Magiska platser är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Magiska platser passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Magiska platser är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Magiska platser lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Städer i världen på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Magiska platser som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Magiska platser skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Magiska platser som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Magiska platser. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Magiska platser kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Magiska platser utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Magiska platser i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMagiska platser och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Magiska platser . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Magiska platser passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenMagiska platser och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Magiska platser ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!