tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Magiska platser - tavlor, målningar och canvastavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Kyoto, Japan (3 Parts)
från
381,06 kr
544,50 kr
Canvastavla Morning Sun (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Preah Khan (5 Parts) Wide
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Preah Khan (3 Parts)
från
381,06 kr
544,50 kr
Canvastavla My Japan (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Palace (1 Part) Vertical
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Temple (1 Part) Vertical
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Kyoto, Japan (1 Part)
från
234,99 kr
335,79 kr
  1. 1
  2. 2

Magiska platser - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Magiska platser finns unika dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tavlor med foto Magiska platser så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Magiska platser är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Magiska platser fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Magiska platser finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Magiska platser är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Magiska platser finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Magiska platser, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Magiska platser för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Magiska platser finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Magiska platser att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Magiska platser är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Magiska platser passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Magiska platser är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Magiska platser kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Magiska platser som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Magiska platser skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Magiska platser som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Magiska platser. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Magiska platser kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Magiska platser utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Magiska platser på Bimago med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMagiska platser och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika väggdekorer Magiska platser . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Magiska platser passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenMagiska platser och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Magiska platser ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!