tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

London - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Bästsäljare Moderna motiv London Walk Canvastavla London Walk
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna motiv London life Canvastavla London life
från
313,56 kr
482,49 kr
Tryck på canvas Kärnan i London - 5 st Canvastavla Kärnan i London - 5 st
från
442,08 kr
680,22 kr
Tryck på duk London collage - Triptych Canvastavla London collage - Triptych
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna motiv London collage - 5 st Canvastavla London collage - 5 st
från
442,08 kr
680,22 kr
Tryck på duk Street of London Canvastavla Street of London
från
442,08 kr
680,22 kr
Tryck på canvas London rush hour Canvastavla London rush hour
från
254,70 kr
391,95 kr
Tryck på duk Memories from London Canvastavla Memories from London
från
130,77 kr
201,24 kr
Tryck på canvas London: Tower Bridge Canvastavla London: Tower Bridge
från
130,50 kr
200,79 kr
Moderna motiv Tower Bridge Canvastavla Tower Bridge
från
273,06 kr
420,21 kr

London - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer London kommer du att upptäcka fantastiska dekorationer för väggar. Med ett rikligt utbud av tryck på duk London så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. London är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven London skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor London finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. London är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som svartvit. Tavlor i London finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor London, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor London för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor London finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor London att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor London är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor London passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor London är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor London kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Städer i världen på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

London som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor London skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor London som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen London. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor London kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen London utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i London i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorLondon och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av unika tavlor London . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor London passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorLondon och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med tavlor London ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!