inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Bilder från London som canvastavla

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla London Walk
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Kärnan i London - 5 st
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla London collage - Triptych
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla London collage - 5 st
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla Street of London
från
592,65 kr
911,88 kr
Canvastavla London rush hour
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Memories from London
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla London: Tower Bridge
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Tower Bridge
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla London life
från
434,34 kr
668,34 kr
Väggkonsten i London presenterar en av världens största städer. Storbritanniens huvudstad lockar med sin vibrerande energi, mångfald och sitt utbud av attraktioner. I bimagos kollektion av London-tavlor hittar du pärlor som t.ex. canvastavlor med en modell av London, panoramabilder av London på natten, tavlor i flera delar med abstrakta motiv inspirerade av London och mycket mer! Stadens främsta sevärdheter som Big Ben och London Bridge kan ligga nära dig. Den perfekta lösningen för reseentusiaster!

Tavlor med motiv av London

Nästan alla älskar att resa, det finns de som drömmer om att besöka tropiska, orientaliska och exotiska länder och det finns de som de som föredrar att besöka de stora europeiska städerna. Älskar du London och dess klimat? Med Bimago kan du få det i ditt hem! Med vårt stora utbud av tavlor kan du hitta alla typer av stilar, färger och bilder. Tavlor från London visar stadens unika skönhet, dess symboler och monument. Våra dekorationer är snabba och enkla att sätta upp och lätta att ta bort när du tröttnar på dem och vill byta ut dem.

Visa mer Visa mindre

Tavlor med Londonmotiv

Tack vare Bimagos Londontavlor behöver du inte flyga till London varje gång, utan kan njuta av det i ditt eget hem! Den här typen av tavlor passar både till moderna och klassiska hus. Om du vill skapa en romantisk atmosfär föreslår vi att du väljer tavlor med nattljus, medan du om du vill ge din inredning en brittisk känsla kan välja fantastiska röda taxibilar och speciella dubbeldäckare. Om du letar efter något modernt eller något som är lämpligt för tonårsrum rekommenderar vi den färgglada London-tavlor, som skapar ett innovativt och avantgardistiskt utseende. Inred ditt rum med moderna lackerade möbler, metalldekorationer och färgglada gardiner. Våra tavlor är inte bara perfekta för att dekorera ditt hem, utan du kan också hänga dem på kontoret, restaurangen eller hotellet. Gör din inredning unik med fantastiska tavlor från Bimago. Vi rekommenderar att du besöker hela kollektionen om världsstäder. Du kan skapa din egen personliga sightseeingtur på väggarna i ditt hem genom att placera en rad tavlor av de olika städerna. Besök vår webshop och välj rätt produkt för dig!