-40% på fototapeter Erbjudandet gäller:
dagar dag : :

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Hamburg - Canvastavlor och canvastryck

24 produkter tillgängliga i denna kategori

Tryck på duk Port of Hamburg

Canvastavla "Port of Hamburg"

Pris från: 396,81 kr
Tryck på duk Night in Hamburg

Canvastavla "Night in Hamburg"

Pris från: 391,95 kr
Tryck på duk Port of Hamburg

Canvastavla "Port of Hamburg "

Pris från: 680,22 kr
Tryck på duk Port in Hamburg

Canvastavla "Port in Hamburg"

Pris från: 391,95 kr
Moderna motiv Hamburg - hamn

Canvastavla "Hamburg - hamn"

Pris från: 391,95 kr
Moderna motiv Hav

Canvastavla "Hav"

Pris från: 487,80 kr

Hamburg - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Hamburg finner du intressanta dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Hamburg så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Hamburg är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Hamburg fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Hamburg finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Hamburg är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Hamburg finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Hamburg, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Hamburg för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Hamburg finns det många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Hamburg att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Hamburg är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Hamburg passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Hamburg är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Hamburg kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Städer i världen på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Hamburg som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Hamburg skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Hamburg som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Hamburg. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Hamburg kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Hamburg utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Hamburg i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorHamburg och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra canvastavlor Hamburg . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Hamburg passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorHamburg och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Hamburg ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!