inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Chicago - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Det är bra att drömma och tavlor om Chicago från bimago eller med temat "Windy City" ger dig den inspiration du behöver! Upptäck Sears Tower eller John Hancock Center, Chicago Board of Trade Building, den högsta byggnaden i Chicago fram till 1965 och hem för "Daily Planet" ", känd från Stålmannen-filmen! Hitta inspiration i motiv från vattenshowerna i Buckingham Fountain och utforska nya djup när du tittar på speglingen av Chicagos silhuett i Lake Michigan eller vid Lake Michigans strandpromenad.

Chicago - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Chicago hittar du underbara dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Chicago så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Chicago är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Chicago fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Chicago finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Chicago är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Chicago finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Chicago, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Chicago för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Chicago upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Chicago att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Chicago är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Chicago passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Chicago är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Chicago lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Chicago som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Chicago skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Chicago som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Chicago. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Chicago kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Chicago utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Chicago i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorChicago och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av moderna canvastavlor Chicago . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Chicago passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerChicago och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Chicago ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!