inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Chicago - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Det är bra att drömma och tavlor om Chicago från bimago eller med temat "Windy City" ger dig den inspiration du behöver! Upptäck Sears Tower eller John Hancock Center, Chicago Board of Trade Building, den högsta byggnaden i Chicago fram till 1965 och hem för "Daily Planet" ", känd från Stålmannen-filmen! Hitta inspiration i motiv från vattenshowerna i Buckingham Fountain och utforska nya djup när du tittar på speglingen av Chicagos silhuett i Lake Michigan eller vid Lake Michigans strandpromenad.

Tavlor med Chicago

Chicago är en vacker och livlig storstad i Illinois där allt glittrar och allt är enormt, vilket är typiskt för stora amerikanska metropoler. Tavlorna från Chicago representerar skönheten och storslagenheten i denna metropol, och vi har valt ut några mycket speciella vyer av staden. Du kommer att kunna välja den du föredrar, men vi kan garantera att det kommer att bli svårt att välja bara en av Chicagomotiven eftersom alla är unika och speciella. Med Chicago tavlor får du möjlighet att besöka Chicago utan att lämna hemmet, och en annan egenskap hos vår kollektion av Chicago tavlor är att Chicago tavlor kan hängas upp i vilket rum som helst och kommer att se bra ut!


 

Tavlor med Chicago

Vet du inte hur du ska inreda ditt vardagsrum? Vill du lägga till en tavla i ditt sovrum men vet inte vad du ska välja? Vill du lägga till ett dekorativt element i din entré? Vi har lösningen: Chicago-tavlor. Tavlorna i den här kollektionen som är tillägnad Chicago är slående möbler som ger dig den extra känsla du behöver. Chicago-tavlor har egenskapen att de passar till den stil som råder i ditt hem, dominerar den minimalistiska stilen? Boho-stilen? Den skandinaviska stilen? Eller den klassiska stilen? Det spelar ingen roll eftersom Chicago-tavlorna kommer att harmonisera väl med de möbler som finns där. Dessutom är våra tavlor från Chicago perfekta som gåvor - har du en vän som behöver en ny möbel? Har du hört att någon av dina familjemedlemmar vill köpa en ny tavla? Chicago-tavlor är också perfekta som gåvor, så gå och ge en verkligt originell gåva.