inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Tavlor med motiv av Berlin

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Njut av den tyska huvudstaden i ditt hem med bimagos kollektion motiv med Berlin-tema. Den innehåller konstverk inspirerade av Berlins skyline som hjälper dig att berika din inredning! Berlintavlor och Berlinmotiv visar också några av Berlins mest kända landmärken, till exempel Brandenburger Tor, Museumsön eller Berlins katedral. Berlintavlorna passar perfekt för representativa interiörer i hemmet, till exempel vardagsrum, matsal, kontor och företagsrum.

Modern tavla med Berlin - för en modern lägenhet

Berlin är Tysklands huvudstad och största stad. Berlin är en av Europas viktigaste globala metropoler och en viktig knutpunkt för Tyskland och Europa, både på järnväg, flyg och väg. Det är ett viktigt vetenskapligt, kulturellt och konstnärligt centrum. Staden korsas av floderna Spree och Havel och har många sjöar och vikar, varav den största är Müggelsee. Berlin har ett tempererat klimat och ungefär en tredjedel av staden är täckt av skogar, parker, trädgårdar, floder, kanaler och sjöar. Med Berlintavlorna kan du beundra olika delar av den tyska staden när du känner för det. Färgerna på tavlorna kan vara lugnande och avslappnande eller stimulerande - det är bäst att välja dem enligt rummets syfte: i ett sovrum är det bättre att använda mjuka färger, i ett vardagsrum eller matsal behöver du inte begränsa dig. Även på kontoret kan svartvita motiv eller foton hjälpa dig att arbeta bättre utan att bli distraherad.

.


Canvastavlor - Berlin

Tavlor med flera delar är perfekta för att fylla utrymmet ovanför soffan, som vanligtvis är tomt och där du av uppenbara skäl inte kan hänga något som sticker ut. Berlintavlor med stadstema passar inte bara in i rum med olika användningsområden utan också i olika stilar. De kompletterar minimalistiska, traditionella och moderna inredningar. På soffans baksida kan du sätta en björn, naturligtvis en nallebjörn, som är Berlins heraldiska djur. En intressant idé vore också att ställa Berlintavlorna mot andra europeiska städer.

Berlintavlor

En av de europeiska huvudstäderna som är mest älskad av unga människor och inte bara av dem, en av de europeiska huvudstäder som alltid är i rörelse, en av de europeiska huvudstäder som blandar kultur, historia och nöje: det är Berlin. Just för att det är en mycket älskad stad bestämde vi oss för att ägna en hel kollektion berlinmotiv åt den, mycket olika motiv som visar de olika ansiktena av den tyska huvudstaden som unga människor är mest passionerade för. Berlintavlorna visar i centrum de monument som gör staden känd över hela världen, till exempel tv-tornet och den världsberömda Brandenburger Tor. En fantastisk och mycket populär Berlintavla är den som föreställer domkyrkan på natten, med alla ljusen som lyser upp staden på natten, och bland Berlintavlorna är det den mest romantiska och i svartvitt, så perfekt att hänga upp, kanske i kombination med andra Berlintavlor, i ett sovrum.

Tavlor med Berlin

Ljusen, ruset, färgerna, mångkulturen, det roliga, diskoteken och historien. Så kan man sammanfatta Berlin med några få ord, och våra berlintavlor vill visa just det. Tavlorna med berlin har till uppgift att visa de olika facetterna av denna turistpopulära metropol. De berlintavlor som vi föreslår för dig växlar mellan färger och monokromt, du behöver bara välja bland berlintavlorna den som passar bäst till resten av färgerna och möblerna i ditt hem, även om en svartvit tavla passar bra till alla stilar och färger, och dessutom kommer svartvita berlintavlor alltid att vara på modet just för att de passar perfekt till allting, till ljusa färger, pastellfärger, nakenfärger och till och med till mörka färger. Allt du behöver göra nu är att gå till vår webbshop, välja den mest suggestiva Berlinbilden och hänga upp den var du vill.