inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor med motiv av Berlin

Filter

Filter

Typ

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Njut av den tyska huvudstaden i ditt hem med bimagos kollektion motiv med Berlin-tema. Den innehåller konstverk inspirerade av Berlins skyline som hjälper dig att berika din inredning! Berlintavlor och Berlinmotiv visar också några av Berlins mest kända landmärken, till exempel Brandenburger Tor, Museumsön eller Berlins katedral. Berlintavlorna passar perfekt för representativa interiörer i hemmet, till exempel vardagsrum, matsal, kontor och företagsrum.

Modern tavla med Berlin - för en modern lägenhet

Berlin är Tysklands huvudstad och största stad. Berlin är en av Europas viktigaste globala metropoler och en viktig knutpunkt för Tyskland och Europa, både på järnväg, flyg och väg. Det är ett viktigt vetenskapligt, kulturellt och konstnärligt centrum. Staden korsas av floderna Spree och Havel och har många sjöar och vikar, varav den största är Müggelsee. Berlin har ett tempererat klimat och ungefär en tredjedel av staden är täckt av skogar, parker, trädgårdar, floder, kanaler och sjöar. Med Berlintavlorna kan du beundra olika delar av den tyska staden när du känner för det. Färgerna på tavlorna kan vara lugnande och avslappnande eller stimulerande - det är bäst att välja dem enligt rummets syfte: i ett sovrum är det bättre att använda mjuka färger, i ett vardagsrum eller matsal behöver du inte begränsa dig. Även på kontoret kan svartvita motiv eller foton hjälpa dig att arbeta bättre utan att bli distraherad.

.


Canvastavlor - Berlin

Tavlor med flera delar är perfekta för att fylla utrymmet ovanför soffan, som vanligtvis är tomt och där du av uppenbara skäl inte kan hänga något som sticker ut. Berlintavlor med stadstema passar inte bara in i rum med olika användningsområden utan också i olika stilar. De kompletterar minimalistiska, traditionella och moderna inredningar. På soffans baksida kan du sätta en björn, naturligtvis en nallebjörn, som är Berlins heraldiska djur. En intressant idé vore också att ställa Berlintavlorna mot andra europeiska städer.