bimago
-50% på fototapeter Endast idag Erbjudandet gäller: : :

Berlin - Canvastavlor och canvastryck

12 produkter tillgängliga i denna kategori

Berlin - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Berlin finns innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort urval av handmålade tavlor Berlin så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Berlin är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Berlin fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Berlin finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Berlin är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Berlin finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Berlin, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Berlin för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Berlin finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Berlin att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Berlin är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Berlin passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Berlin är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Berlin kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Berlin som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Berlin skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Berlin som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Berlin. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Berlin kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Berlin utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Berlin i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBerlin och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika målningar Berlin . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra tavlor Berlin passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenBerlin och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med tavlor Berlin ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!