tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Berlin - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Berlin - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Berlin finns innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Berlin så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Berlin är ett attraherande återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Berlin fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Berlin finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Berlin är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Berlin finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Berlin, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Berlin för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Berlin upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Berlin att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Berlin är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Berlin passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Berlin är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Berlin lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Berlin som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Berlin skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Berlin som består av många segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Berlin. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Berlin kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Berlin utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Berlin i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorBerlin och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika canvastavlor Berlin . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid pesonliga inredningsdetaljer som passar just dig. Våra moderna tavlor Berlin passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorBerlin och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med moderna tavlor Berlin ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!