inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Tavlor arkitektur

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Morning Sun (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Kyoto, Japan (1 Part)
från
333,45 kr
555,75 kr
  1. 1
  2. 2
Städernas landskap skapas av magnifik arkitektur: tidlös skönhet gömmer sig i historiska byggnader, kyrkor och torg. Byggnader som har vunnit många människors hjärtan är också ett tacksamt tema i dekorationen. Med denna dekoration får du elegans och stil. Det berömda Colosseum, Taj Mahal, moskén i Casablanca är några av de teman som ingår i kollektionen. Arkitekturtavlor är en dekoration som förändrar varje interiör!

Arkitekturtavlor

Landskapets skönhet är obeskrivlig. Föreställ dig att du vaknar upp på morgonen, går till köket för att koka kaffe och hittar arkitekturtavlor framför dig som omedelbart ger dig en kick tack vare sina färger, de kommer att kunna transportera dig till dessa platser utan att du behöver flytta hemifrån. Om du har ett hem som bygger på neutrala färger eller svart/vita kontraster, har vi också svartvita arkitekturtavlor som passar fint in i resten av huset. Arkitekturtavlor skildrar vackra och färgstarka platser som ger färg och glädje. Arkitekturtavlor är snygga att hänga i vilket rum som helst, men vi rekommenderar att du placerar dem i större rum som kök eller vardagsrum eller i en garderob för att ge dem ljusstyrka och färg.


 

Arkitektur tavlor

Varje gäst som går över tröskeln kommer att fascineras av de arkitekturtavlor som du hänger upp på väggarna eftersom de är riktigt imponerande, särskilt de svartvita arkitekturtavlorna som smälter in perfekt om väggarna är kala och sticker ut perfekt om väggarna är särskilt färgglada. Arkitektoniska tavlor är definitivt uppslukande tryck, du kommer att känna dig som huvudpersonerna i själva tavlan, det är tavlor som passar i alla rum, valet av rum beror i hög grad på vilken effekt du vill ge. Arkitektoniska tavlor kommer aldrig att gå ur tiden, de kommer alltid att vara aktuella, så du behöver inte oroa dig för om modet förändras om några år, för med vår kollektion kan du ha dem hängande tills du bestämmer dig för att byta ut dem.