bimago

Andra städer - Canvastavlor och canvastryck

86 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Tryck på canvas Kingdom
från
391,95 kr
Canvastavla Kingdom
  1. 1
  2. 2

Andra städer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Andra städer finner du vackra dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Andra städer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Andra städer är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Andra städer fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Andra städer finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Andra städer är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Andra städer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Andra städer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Andra städer för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Andra städer finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Andra städer att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Andra städer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Andra städer passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Andra städer är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Andra städer kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Andra städer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Andra städer skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Andra städer som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Andra städer. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Andra städer kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Vissa motiv i kollektionen Andra städer utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Andra städer i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorAndra städer och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika tavlor Andra städer . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Andra städer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorAndra städer och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Andra städer ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!