inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Andra städer - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla En natt i Istanbul
från
595,44 kr
916,11 kr
Canvastavla California (Collection)
från
380,34 kr
585,27 kr
Canvastavla Bridge (1 Part) Vertical
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla Tokyo by Night
från
512,91 kr
789,21 kr
Canvastavla Frankfurt by Night
från
512,91 kr
789,21 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Driver dynamiken i storstäderna dig till handling? Vi har något speciellt för de som älskar stadsarkitektur, resenärer och drömmare! Stads- och bimagomotiv inkluderar stadsvyer på natten, panoramamotiv, abstraktioner inspirerade av stora metropoler, idylliska landskap och mycket mer! Ett brett urval av motiv gör att de passar till alla inredningar! Santorini, Marocko, Rio de Janeiro, Florens, Barcelona: det är bara några av de berömda städerna som nu kan pryda din inredning.

Andra städer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Andra städer finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tavlor med foto Andra städer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Andra städer är ett attraherande återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Andra städer fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Andra städer finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Andra städer är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Andra städer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att förenka kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Andra städer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Städer i världendär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Andra städer för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Andra städer finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Andra städer att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Andra städer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Andra städer passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Andra städer är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Andra städer kommer att passa in allra bäst. Med kollektionen av tavlor Städer i världen på Bimago kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Andra städer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Andra städer skildrar överaskande motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Andra städer som består av många element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Andra städer. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Städer i världen kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Andra städer kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Andra städer utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Andra städer på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorAndra städer och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av tidlösa väggdekorer Andra städer . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Andra städer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Städer i världen är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorAndra städer och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av heminredning – med målningar Andra städer ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!