-50%på fototapeter
Erbjudandet gäller:
days day : :
-27% på canvastavlor och fototapeter [ Erbjudandet gäller till 2019.08.26] upptäck

Städer i världen - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Städer i världen finner du otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Städer i världen så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Städer i världen är ett vacker återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Städer i världen fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Städer i världen finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Städer i världen är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Städer i världen finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Städer i världen, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Tavlordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Städer i världen för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Städer i världen finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Städer i världen att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Städer i världen är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Städer i världen passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Städer i världen är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Städer i världen lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, därför välkomnar vi dig att njuta av vårt galleri.

Städer i världen som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Städer i världen skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Städer i världen som består av många segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Städer i världen. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Tavlor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Städer i världen kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Städer i världen utgörs av segment som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Städer i världen i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorStäder i världen och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av unika väggdekorer Städer i världen . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra målningar Städer i världen passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Tavlor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter billiga fototapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenStäder i världen och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med målningar Städer i världen ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Städer i världen - Canvastavlor och canvastryck

23 produkter tillgängliga i denna kategori

Filtry:

  1. Färg: Marinblå
Tryck på duk New York Nights

Canvastavla "New York Nights"

Pris från: 391,95 kr 286,11 kr
Tryck på canvas Brooklyn Bridge - panorama

Canvastavla "Brooklyn Bridge - panorama"

Pris från: 391,95 kr 286,11 kr
Moderna motiv Staden under strålkastare

Canvastavla "Staden under strålkastare"

Pris från: 680,22 kr 496,53 kr
Tryck på canvas White reflections in New York

Canvastavla "White reflections in New York"

Pris från: 391,95 kr 286,11 kr
Tryck på duk The East River at night

Canvastavla "The East River at night"

Pris från: 391,95 kr 286,11 kr
Tryck på duk Purple York

Canvastavla "Purple York"

Pris från: 649,17 kr 473,85 kr
Tryck på canvas At a glance

Canvastavla "At a glance"

Pris från: 680,22 kr 496,53 kr
Tryck på canvas Theatre of lights

Canvastavla "Theatre of lights"

Pris från: 296,10 kr 216,09 kr
Moderna motiv New York water reflection

Canvastavla "New York water reflection"

Pris från: 482,49 kr 352,17 kr
Moderna motiv Welcome to the Big Apple

Canvastavla "Welcome to the Big Apple"

Pris från: 680,22 kr 496,53 kr
Tryck på duk Well-lit Brooklyn Bridge

Canvastavla "Well-lit Brooklyn Bridge"

Pris från: 482,49 kr 352,17 kr
Tryck på canvas Electrifying violet Manhattan

Canvastavla "Electrifying violet Manhattan"

Pris från: 482,49 kr 352,17 kr
Tryck på duk Deep deep purple - NYC

Canvastavla "Deep deep purple - NYC"

Pris från: 680,22 kr 496,53 kr
Tryck på duk Blue NYC

Canvastavla "Blue NYC"

Pris från: 680,22 kr 496,53 kr
Tryck på duk Vy från ovan - NYC

Canvastavla "Vy från ovan - NYC"

Pris från: 482,49 kr 352,17 kr
Tryck på duk Turkos ljus i New York

Canvastavla "Turkos ljus i New York"

Pris från: 491,31 kr 358,65 kr
Tryck på duk Vackert upplyst Hamburgs hamn

Canvastavla "Vackert upplyst Hamburgs hamn"

Pris från: 415,35 kr 303,12 kr
Tryck på duk NYC by night

Canvastavla "NYC by night"

Pris från: 482,49 kr 352,17 kr
Moderna motiv Wawel på natten

Canvastavla "Wawel på natten"

Pris från: 294,30 kr 214,83 kr
Moderna motiv En natt i Istanbul

Canvastavla "En natt i Istanbul"

Pris från: 680,22 kr 496,53 kr
Tryck på canvas Golden Gate, San Francisco

Canvastavla "Golden Gate, San Francisco"

Pris från: 294,30 kr 214,83 kr
Tryck på duk Venetianska gondoler

Canvastavla "Venetianska gondoler"

Pris från: 482,49 kr 352,17 kr