inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Sporttavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Kick-off (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla On Start (3 Parts)
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla My Dream (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Vintage (Collection)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Bike (1 Part) Wide
från
327,60 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Många människor kan inte föreställa sig ett liv utan idrott! Om du också gillar din favoritsport på fritiden eller är en ivrig supporter kan du uttrycka din passion genom att dekorera dina rum med sporttavlor från bimago. Sportkollektionen och sporttavlor är teman som rör motorsport, cykling och fotboll. Sporttavlor ger dynamik och energi till ditt rum! De kommer att visa sig inte bara i privata utan även i offentliga interiörer!

Basket, fotboll, cykeltavlor

Gillar du sport och fysisk aktivitet? Då kommer våra sportmotiv att vara den perfekta dekorationen för ditt hem. Vi har ett stort urval av motiv och stilar. Bland stilarna i vår katalog hittar du tavlor: klassisk, skandinavisk, minimal, industriell med mera. Dukar passar i vardagsrum, sovrum, kontor och särskilt i barn- och tonårsrum. Häng upp en duk med en fotboll eller en sportbil i ditt barns sovrum eller välj en tavla med dans eller artistisk gymnastik för att dekorera ditt barns sovrum. Sportmotiv ger dina väggar ett fräscht och innovativt utseende. Du behöver inte oroa dig för att fixa dem eller köpa en ram, eftersom du redan har en ram på canvastavlorna. Dessutom kan du med bimago välja storleken på tavlan så att den passar det utrymme du har till förfogande. Du kan också köpa flera canvastavlor från denna kollektion och skapa ett vägggalleri. Våra tavlors mönster och motiv ger din inredning ett unikt utseende. Du kan också köpa dem som en unik present till en vän eller släkting.


 

Idrottsmotiv från bimago

Slutligen kan du köpa sportmotiv från bimago. Tavlorna är också perfekta för att dekorera väggarna i idrottsanläggningar, kontor eller byråer. Våra produkter skapar en avantgardistisk känsla i din inredning. Dekorera dina väggar enkelt, snabbt, billigt och unikt med sportmotiv från bimago. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog.

Sporttavla

En sportinspirerad tavla är en atypisk väggdekoration, men den är verkligen värd att uppmärksammas. Med ett sådant inredningstillbehör kan du skapa en stämningsfull atmosfär och framhäva dina hobbies. Sportmotiv är ett viktigt komplement till en personlig inredning. Vår samling är omfattande, så du hittar säkert en dekoration som passar dig, oavsett vilken sportgren du gillar bäst. Mycket populära är sportmotiv med fotbollsrelaterade motiv. De används ofta i sovrummen hos unga fotbollsspelare som drömmer om framgång i hela världen. Därför kan en sådan dekoration vara ett extra incitament för att förbättra sig själv och utveckla sin talang. Men hos bimago kan du också beställa till exempel tryck med tennis, med cykel eller till och med boxningsmotiv. Vi har inte heller glömt motorsporten, som är så älskad av italienarna. Vi erbjuder även sportmotiv som är baserade på F1-världen.

Motiv från basketboll

Ett annat anmärkningsvärt är basketmotiv. De som älskar denna disciplin kommer säkert att bli nöjda med de motiv som vi erbjuder. Liksom de andra sportmotivna är dessa mycket intressanta väggdekorationer. Om du tittar närmare på bimagokollektionen kommer du att märka hur varierande våra produkter är. Oavsett om du behöver en vertikal eller horisontell tavla: här hittar du den rätta dekorationen. Dessutom erbjuder vi inte bara klassiska dekorationer, utan även dekorationer som består av flera delar. Full HD-utskrift ger dig säkerhet om att du får en högkvalitativ tavla som inte förlorar sina intensiva färger, även om du placerar den på en solig plats. Detta beror på att fotbollsinspirerade sportmotiv och andra tavlor är UV-skyddade. Du behöver inte vara en mycket fysiskt aktiv person för att välja produkterna i den här kategorin! Basketmotiv och andra motiv med sportmotiv är en bra lösning för dem som letar efter unika för att komplettera sin inredning.