inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Skandinaviska och nordiska tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Among the Grass (3 Parts)
från
340,20 kr
567,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mår du bra av minimalistisk inredning? Då är nordiska tavlor något för dig. De gör det möjligt för dig att skapa en riktig hemvist i ditt rum. Skandinaviska tavlor är en kombination av subtilitet, natur och mjuka färger. De universella motiven kommer att framhäva en minimalistisk inredning perfekt och ge den en gnutta skandinavisk hygge. De passar perfekt till naturligt trä och utrymmen i neutrala färger. Låt dig inspireras av de vackra tavlorna i skandinavisk stil.

Skandinaviska tavlor - en perfekt kombination av väsentlighet och elegans

Funktionell och estetisk, ren och enkel, mysig och raffinerad - den nordiska stilen har nu kommit in i våra hem och vunnit våra hjärtan. Ljusa väggar, trägolv och möbler med enkla linjer - alla dessa dekorativa lösningar bidrar till att framhäva ljuset. Detta är det viktigaste konceptet i skandinavisk design - det tillför inte bara värme till rummet utan ökar också visuellt utrymmet. Men vita väggar behöver en extra känsla och vår kollektion av tavlor i nordisk stil är en bra resurs för att förbättra dem. Grafiska svartvita tavlor, avkopplande landskap, motiverande texter eller konstnärliga foton - våra skandinaviska tavlor uppfyller alla förväntningar. I den nordiska stilen är man extremt uppmärksam på detaljerna - ingenting lämnas åt slumpen. Fokusera på dekorationer som ger rummet karaktär utan att överdriva det. Skandinaviska motiv, som finns på bimago kombinerar skönhet och enkelhet - de passar perfekt in i den nordiska stilen och ger spektakulära effekter.


 

Nordiska tavlor - hitta rätt balans hemma

Livet har blivit så hektiskt att vi i dag mer än någonsin känner ett behov av att stänga av oss. Därför spelar inredningen en så viktig roll. Egentligen borde vårt hem vara en oas av avkoppling där vi kan återhämta oss från vardagens stress. Skandinaviska tavlor kännetecknas av avslappnande motiv och mjuka färger och ger därför rummet en vilsam atmosfär. Vår kollektion av nordiska motiv innehåller mer än 100 motiv som helt och hållet återspeglar den skandinaviska andens harmoni. Dessutom använder vi miljövänligt bläck och träramar för att tillverka våra dekorationer - vi är angelägna om att erbjuda våra kunder miljövänliga produkter. Det finns en annan bra anledning att välja skandinaviska tavlor för inredning - deras universalitet. Enkla former och ljusa färger passar in i alla typer av miljöer: de gör det möjligt att lägga till en modern känsla till klassiska interiörer eller ge en varm känsla till ett minimalistiskt utrymme.