inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Scandi boho tavlor

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Scandi boho är en kombination av en minimalistisk skandinavisk stil med en galen boho-stil. En skicklig kombination av dessa två motsatser skapar ett mycket originellt rum som lockar med sin harmoni av färger och mönster! Rummets unika karaktär understryks av scandi-boho-tavlor, bland vilka man främst hittar blomstermotiv. Scandi boho tavlor från bimago låter dig upptäcka den unika atmosfären i interiören. Välj en tavla som passar bäst till din lägenhet!

Scandi boho-tavlor

Scandi boho-stilen är en kombination av den skandinaviska stilens minimalism och totalvitt och den bohemiska stilens eklektiska och kreativa anda. Genom att lägga till inredningsdetaljer som scandi boho-tavlor uppnår du stilens perfekta mål, dvs. att få en perfekt blandning av dessa två motsatta men ömsesidigt kompenserande stilar. En av de första reglerna är att hänga scandi boho-tavlor på en vit vägg, som kommer att vara grunden för allt, och även när det gäller möbler är det viktigt att inte överdriva för att behålla den ordning som är typisk för den nordiska stilen. Möbelelement som en scandi boho-tavla ger en skandinavisk bas en boho-känsla, så om det är den här effekten du vill ge föreslår vi att du går till vår webbplats och besöker avsnittet scandi boho-tavlor.


 

Scandi boho stil tavla

Scandi boho-stilen använder en minimalistisk färgpalett, typisk för den skandinaviska stilen, med möbler i naturfärger och en multietnisk smak, element som är typiska för boho-stilen, och det är dessa element som också kännetecknar scandi boho-motiven i vår kollektion. Scandi boho-tavlor har den skandinaviska stilens färger och enkelhet, men med den neutrala färg som är typisk för den bohemiska stilen, så inredningsarkitekter rekommenderar att man hänger en scandi boho-tavla på en vit vägg och leker med de andra möbelelementen. Scandi boho-tavlor skulle passa bra i ett litet vardagsrum i scandi boho-stil eller i en vacker entré med en lång korridor, men i allmänhet passar en scandi boho-tavla på duk tack vare färgerna perfekt in i sin omgivning.