inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Retrotavlor är alltid på modet

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Retro Map (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla NYC, the capital of jazz
från
400,95 kr
668,34 kr
Canvastavla Carefree (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Floral Trio (Collection)
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Vintage (Collection)
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Retro (Collection)
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Bike (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Inredningen i retrostil är extraordinär, unik och mycket spännande. Det är en kombination av modern konstruktion med unika inredningsdetaljer. För att understryka rummets individuella karaktär är det värt att förstärka inredningen med väggdekorationer i form av retrotavlor från bimago-kollektionen. Retrotavlor har ljusa färger, fantasifulla motiv och abstrakta former och gör det möjligt för familjemedlemmarna att komma in i en nostalgisk stämning som rör de gångna åren!

Retro köksmotiv och mer

Alla som uppskattar enastående väggdekorationer bör titta på retrotryck. De är de fantastiska dekorationer som ger liv åt inredningen och skapar en helt ny atmosfär. I bimago-kollektionen finns retroköksmotiv, retro sovrumsmotiv, retro badrumsmotiv, underbara retro vardagsrumsmotiv, vi har också många andra förslag för olika hörn av huset. Det är värt att nämna att de inte bara är idealiska för klassiska möbler. Det finns också retroblommor som passar perfekt till skandinaviska och industriella inredningar. Allt beror på kreativitet. Vackra retrotavlor med ett noggrant utvalt motiv skapar en sammanhängande helhet med andra dekorationer och inredningselement. I vårt utbud finns dekorationer i olika storlekar, inklusive det redan nämnda retrotrycket, så vi ser till att alla hittar något för sig själva. Retromotivna uppfyller även de mest krävande förväntningarna.


 

Retrotavlor

Retrotavlor har rönt stort intresse den senaste tiden. Detta är inte förvånande eftersom sådana väggdekorationer passar bra i ett rum där måltiderna tillagas och äts. Du kan hitta olika former av våra retroköksmotiv, t.ex. Premium Print eller digitalt tryck på duk. Retrotrycket kan anpassas till dina individuella behov. Dessutom kan du hitta handmålade retromotiv som har tillverkats med stor omsorg om detaljerna. För personer som letar efter originella väggdekorationer erbjuder vi också motiv i flera delar. Vi erbjuder dig ett brett utbud av produkter i vår kollektion, det finns olika motiv att välja mellan, bland annat: retrotavlor blommor eller många andra för olika rum, till exempel: retrotavlor för sovrummet, retrotryck för badrummet, retrotavlor för vardagsrummet. Du bestämmer själv vilken väggdekoration du väljer. Vi uppmuntrar dig att bläddra i vår kollektion och se vad retromotivna som bimago erbjuder handlar om. Sök efter exceptionella dekorationer för ditt hem eller din lägenhet. Alla motiv är av utmärkt kvalitet, välj din!