inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor Gratis leverans till 2024.03.18

Tavlor av Jungfru Maria

Filter

Filter

Typ

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Jungfru Maria, ofta avbildad med barnet, är ett motiv som förekommer i många konstnärs verk. Om du är intresserad av helig konst eller om du är en religiös person och vill uttrycka detta genom att dekorera ditt hem, erbjuder vi Madonna tavlor, som hänvisar till de stora mästarnas verk! Madonnatavlorna från bimago passar bäst till klassiska arrangemang i varma färger. Du kan kombinera tavlor av Jungfru Maria med andra religiösa motiv och skapa en gallerivägg i din inredning.

Jungfru Maria tavla

På bimago har du hittat tavlor med religiösa teman. Bland dem finns tavlor av Madonna med barn. Nedanstående dekorationer passar bra i hem som är inredda i klassisk eller rustik stil. När du möblerar rekommenderar vi att du lägger till guldfärgade dekorationer. tavlorna av den heliga familjen passar perfekt i ett sovrum eller barnrum. Våra tavlor är en snabb och billig lösning för att ge dina väggar en unik känsla. En sådan tavla är en utmärkt presentidé för ceremonier som dop, kommunioner eller bröllop. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök bimago och välj din favoritprodukt!


 

Tavlor av Jungfru Maria

Nu kan du ha en otrolig tavla av Jungfru Maria med barn på dina väggar. Bimago erbjuder dig ett stort urval av motiv och stilar, så att du kan anpassa tavlorna till alla typer av inredningar. På bimago kan du till och med välja storlek på tavlan så att det inte längre spelar någon roll hur mycket utrymme du har, utan tavlan kan anpassas efter dina behov. Våra canvastavlor har redan en ram, så du behöver inte slösa tid på att leta efter en ram och hitta ett bra fästsystem. Ge dina väggar ett nytt utseende med motivna i vår katalog. Bimago-produkterna är unika. Genom att använda våra dekorationer imponerar du på dina gäster, och även de mest kritiska ögonen kommer att uppskatta ditt val. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök bimago och ta en titt på resten av produkterna i vår katalog. Här hittar du många fler dekorationer för din inredning.