inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Jesus tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Gillar du heliga tavlor? Drömmer du om en elegant inredning som samtidigt är en religiös accent? Du får inte missa kollektionen av Jesustavlor från bimago! Bland de tillgängliga temana hittar du bilder av Jesus som den gode herden, scener från korsvägsstationen och själva korsfästelsen samt trådar med anknytning till den sista domen. Detta är bara några av alla möjligheter. Bilder av Jesus, bilder av Jesus eller bilder av Jesus kommer att pryda de mest representativa interiörerna i ditt hem.

Jesus tavlor

På bimago har du hittat tavlor med religiösa teman. Bland dem finns Jesustavlorna. Nedanstående dekorationer passar både i hem som är inredda i klassisk eller rustik stil och i mer moderna hem. När du dekorerar rekommenderar vi att du lägger till guldfärgade dekorationer. De religiösa tavlorna passar perfekt i sovrummet, barnrummet eller i korridoren. Bimago har ett brett urval av stilar och motiv, och bland tavlorna hittar du reproduktioner av kända konstnärer. Våra tavlor är ett snabbt och billigt sätt att ge dina väggar en unik känsla. En sådan tavla är en utmärkt present till ceremonier som dop, kommunioner eller bröllop. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök bimago och välj din favoritprodukt!


 

Målning av Jesus och Maria

Nu kan du ha en otrolig tavla av Jesus och Maria på dina väggar. Bimago erbjuder dig ett stort urval av motiv och stilar, så att du kan anpassa duken till alla typer av inredningar. På bimago kan du till och med välja storlek på tavlan så att det inte längre spelar någon roll hur mycket utrymme du har, utan tavlan kan anpassas efter dina behov. Våra canvastavlor har redan en ram, så du behöver inte slösa tid på att leta efter en ram och hitta ett bra fästsystem. Ge dina väggar ett nytt utseende med motivna i vår katalog. Bimago-produkterna är unika. Genom att använda våra dekorationer imponerar du på dina gäster, och även de mest kritiska ögonen kommer att uppskatta ditt val. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök bimago och ta en titt på resten av produkterna i vår katalog. Här hittar du många fler dekorationer för din inredning.