inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tavlor av den heliga familjen

Filter

Filter

Typ

Färg

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Madonna on a Chair
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Jungfru Maria med barn
från
327,60 kr
504,00 kr
De tropiska skogarna förvånar med sin underbara flora och fauna som är okänd i Europa. Alla har inte råd att resa till exotiska länder. Du kan dock skapa en känsla av det tropiska skogsklimatet i ditt hem genom att dekorera väggarna med djungeltavlor från bimago! Tavlor av tropisk skog och djungel är dekorationer med färgglada fågelmotiv, palmblad och pittoreska vattenfall. Oavsett vilket motiv du väljer kommer djungeltavlor att ge fräschör åt din inredning!

Canvastavlor av den heliga familjen

Dukar med religiösa teman har anlänt till bimago. Bland dem hittar du tavlor av den heliga familjen på duk. Du har möjlighet att visa upp din goda smak i din inredning. Nedanstående dekorationer passar både i hem som är inredda i klassisk eller rustik stil och i mer moderna hem. När du dekorerar rekommenderar vi att du lägger till guldfärgade dekorationer. Religiösa tavlor passar perfekt i sovrummet, barnrummet eller i korridoren. Bimago har ett brett urval av stilar och motiv, och bland tavlorna hittar du reproduktioner av kända konstnärer. Våra tavlor är ett snabbt och billigt sätt att ge dina väggar en unik känsla.


 

Tavlor av den heliga familjen som gåvor

Nu kan du ha en otrolig tavla av den heliga familjen på dina väggar. Bimago erbjuder dig ett stort urval av motiv och stilar, så att du kan anpassa tavlorna till varje interiör. På bimago kan du till och med välja storlek på tavlan så att det inte längre spelar någon roll hur mycket utrymme du har, utan tavlan kan anpassas efter dina behov. Våra canvastavlor har redan en ram, så du behöver inte slösa tid på att leta efter en ram och hitta ett bra fästsystem. Ge dina väggar ett nytt utseende med motivna i vår katalog. Bimago-produkterna är unika. Genom att använda våra dekorationer imponerar du på dina gäster, och även de mest kritiska ögonen kommer att uppskatta ditt val. Missa inte de fantastiska erbjudandena från bimago, besök bimago och ta en titt på resten av produkterna i vår katalog. Här hittar du många fler dekorationer för din inredning.