inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Provencaliska tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla XXL Bloom II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla XXL Bloom [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla Secret Bouquet (3 Parts)
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla XXL Lavender Field [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Den provensalska stilen är synonymt med mysighet, värme och komfort. Det är inte bara naturmaterial, ljusa färger och klassiska möbler som är extremt viktiga, utan framför allt noggrant utvalda dekorationer som framhäver rummets särdrag. Provençaliska tavlor med blomstermotiv ger interiören en romantisk karaktär och gör den lätt och fin! Med en tavla i provensalstil från bimago-kollektionen kan du skapa en unik komposition i din inredning!

En tavla i provensalisk stil

Vill du ta in sydöstra Frankrikes klimat i ditt hem? Våra tavlor i Provence-stil hjälper dig med det. Det är ett perfekt förslag för alla som letar efter snygga och samtidigt lite romantiska inredningstillbehör. Dessa typer av väggdekorationer berikar varje inredning. Se vårt utbud och välj motiv i Provence-stil för vardagsrum, kök, matsal eller sovrum. Delikata, men effektiva motiv ser bra ut även i modernare inredningar. Tavlor av Provence kan beställas som tryck på duk eller Premium Print och vissa produkter finns även i handmålad version. Det är upp till dig att bestämma vilken dekoration du vill beställa. Upptäck alla tavlor för väggar i Provence-stil och hitta din inspiration. Vi garanterar att alla hittar en idealisk och unik dekoration på bimago. Tavlor i provensalisk stil kommer att förändra din inredning.


 

Tavlor i provensalisk stil

Det spelar ingen roll om du vill beställa tavlor i provensalisk stil till ditt kök eller till ett annat rum. I vår kollektion hittar du lätt de rätta tavlorna som matchar dina önskemål. tavlor i provensalisk stil är ett av de bästa förslagen för dem som vill ha subtila väggdekorationer i fina färger och med ett elegant motiv. Du hittar många dekorationer med blommor och unika landskap. Våra provensalska tavlor för kök, vardagsrum och andra rum är av utmärkt kvalitet. På så sätt kan du vara säker på att de kommer att se eleganta ut på din vägg. Dessutom är en tavlor i provensalisk stil så elegant att den passar perfekt även i kontor, väntrum och liknande platser. Tack vare den kan du flytta till det pittoreska Provence utan att lämna ditt hem och känna den unika, fridfulla atmosfären. tavlor i Provence-stil, som du hittar i bimago-kollektionen, finns inte i en, utan i flera storlekar. Dessutom finns det både klassiska dekorationer i ett stycke och dekorationer som består av flera delar. Vänta inte, beställ en Provensalisk tavla nu!