inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Pastelltavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Drömmer du om ett mysigt och glatt rum? Missa inte kollektionen av pastellmotiv från bimago! Dekorationer i nyanser av mint, ljusblått eller puderrosa kommer att försköna din inredning och göra dig på gott humör. Pastelltavlor är perfekta för rum avsedda för vila eller kroppsvård: sovrum, barnrum, terapirum eller skönhetssalong. Det finns många möjligheter när det gäller att välja ett tema! Du kan välja pastellmotiv med fina blommor, djur, landskap eller inskriptioner.

Pastellfärgade canvastavlor

Delikata och subtila färger går aldrig ur tiden, och inredning i nyanser av mint, puderrosa eller ljusblått kompletterar perfekt alla arrangemang. Pastelltavlor från bimagos utbud är ett perfekt exempel på detta och därför väljs de ofta både till privata hem och kommersiella utrymmen. Speciellt att de förutom färgbasen kan skilja sig åt i bokstavligen allt - tema, storlek, grad av realism och sättet att avsluta. Vår butik erbjuder canvastavlor i form av ett landskap i pastelltoner, författartavlor, fascinerande collage och abstraktioner samt teckningar och linjära och geometriska kompositioner. Med en sådan variation kan de som älskar känsliga och stilfulla dekorationer garanterat hitta något för sitt vardagsrum eller någon annan fritt vald inredning. 


 

Pastellfärgade tavlor

Fridfulla, mjuka färger med en stor inblandning av vitt gör att inredningen känns lätt, mysig och fri. Genom att välja en pastellfärgad bild till ett vardagsrum kan du förvandla det till en plats som främjar vila och avkoppling samt uppmuntrar till långa möten med familj och vänner. En liknande effekt av lugn kan också uppnås i andra interiörer, till exempel genom att beställa pastelltavlor till ett sovrum, ett hembibliotek eller ett barnrum. Dekorationer i färgen godisrosa, mint, ljus oliv eller lila, till exempel i form av en tavla med blommor och allmänna blomstermotiv, kommer också att vara perfekta i ett tonårsrum, ett romantiskt arbetsrum eller en kvinnas omklädningsrum. Ljusa, tonade tavlor är en bra idé för ett vägggalleri även i en massagesalong eller ett terapikontor - platser där ingenting får distrahera dina gäster. Gör din beställning och på bara några dagar kan du försköna dina väggar med denna unika väggdekoration. Det är en extremt fashionabel accessoar som alla säkert vill ha i sitt hem.