inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Etniska orientaliska tavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Fyra kvinnor
från
1 188,27 kr
Canvastavla Glad
från
574,38 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vill du känna Orientens andedräkt i dig? Älskar du intensiva färger och originella mönster? Ta in orientaliska tavlor från bimago-kollektionen i din inredning och skapa ett unikt rum! Japanska trädgårdar, Buddha-bilder och Mellanösterns karakteristiska landskap tar dig till en helt annan dimension och skapar ett arrangemang som dagligen kommer att glädja både familjemedlemmar och gäster. Orientaliska bilder är en populär trend! Utnyttja bimago-erbjudandet och välj det tema som passar dig bäst.

Etniska orientaliska tavlor

Orienten för tankarna till religion, sökandet efter oss själva, alla de olika tekniker som är kända för avkoppling och många andra saker.Vi vill ge dig det lugn och den frid som är typisk för Orienten genom de orientaliska tavlorna i vår kollektion. Orientaliska tryck på duk representerar stora religionssymboler som de olika hinduiska gudarna eller mandalas, japanska pagoder och savannens djur. Etniska orientaliska tavlor kan vara mycket färgglada eller ha en enda färg som dominerande färg, så det är upp till dig att välja de orientaliska tavlor och tryck som passar dig och din omgivning bäst, kanske till och med representerar dig.


 

Moderna orientaliska tavlor

Vi anser att det är viktigt att välja en tavla och att det bör baseras på vissa saker. Vår kollektion av etniska orientaliska tavlor är varierad i både tryck och färger eftersom vi anser att det är viktigt att de orientaliska tavlor du väljer ska harmonisera med sin omgivning. Du hittar moderna orientaliska tavlor som kännetecknas av varma och starka färger som rött, med mönster av savannen och en vacker röd soluppgång i bakgrunden, men du hittar också orientaliska tavlor med japanska mönster och med en vit bakgrund så att det är lättare att matcha resten. Utbudet av orientaliska tavlor är obeskrivligt stort och du kan säkert hitta en tavla som passar bäst till dina möbler och som inte krockar med väggfärgerna.