inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tavlor dans

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla XXL Twine (Grey) II [Large Format]
från
1 138,68 kr
1 751,94 kr
Canvastavla Twine (3 Parts) Grey
från
434,34 kr
668,34 kr
Canvastavla Twine (1 Part) Wide Grey
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Twine (5 Parts) Wide Grey
från
592,65 kr
911,88 kr
Skapa energi och livsglädje i dina rum med dansmålningar! I vår kollektion hittar du tavlor med dansare eller ett dansande par i olika färgversioner, inklusive dekorationer inspirerade av Edgar Degas verk. Dansmålningar ser fantastiska ut när de kombineras med klassiska och romantiska tillbehör - som ljusstakar i glas och dekorativa tyger. Du kan använda dem för att komplettera designen i ditt vardagsrum, kontor, restaurang eller dansskola. Bilder fulla av dansenergi kommer säkert att förvandla även den mest banala interiör.

Bilder av dans

Är du en hängiven dansare? Eller tycker du om att titta på dansturneringar? Ta med skönheten och spänningen i denna fantastiska aktivitet in i dina rum genom att dekorera dina väggar med dansmålningar. Vår samling är mycket varierad: här hittar du svartvita kompositioner med silhuetter av dansare, som gör ditt utrymme mer elegant, samt färgglada dansmålningar som föreställer dansare, som livar upp en något dämpad färgstark inredning. Om du har ett större utrymme och vill ha en mer spektakulär väggdekoration kan du välja dansmålningar som består av flera delar. Att dansa på tavlorna kommer säkert att dra till sig uppmärksamhet från hushållsmedlemmar och gäster.


Målning av dansande par

En intressant idé kan vara en tavla med ett dansande par. Om du väljer ett sådant tema kan du satsa på att tavlan visar ett par som dansar på dansgolvet, ackompanjerade av piano. Med en målning av ett dansande par kommer du att tillföra elegans till din interiör. Ett annat alternativ kan vara en mer abstrakt komposition som kombinerar mänskliga figurer som dansar tango med geometriska motiv. Målningar med dans kan bli ett originellt tillskott till vardagsrumsarrangemanget. Att måla en dans gör det möjligt att skapa en trevlig atmosfär, vilket kommer att bidra till sociala sammankomster och spel. Målningen av ett dansande par är också lämplig för sovrummet - det kan vara ett sätt att få en touch av romantik och sensualitet i inredningen. I vårt utbud kan du också hitta målningar av en ballerina, som är perfekta för ett sovrum. Det här är bara några av möjligheterna. Dansmålningar är också en bra presentidé till den som älskar denna aktivitet. Om du väljer att beställa en produkt från vår kollektion kommer du säkert att uppskatta inte bara dess estetiska värde, utan också precisionen och hållbarheten. Kolla in vår samling av dansmålningar och skapa en unik inredningsdesign!