inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

Tavlor med mode

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Gucci (1 Part) Vertical
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Flower Head (4 Parts)
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Audrey (1 Part) Vertical
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Fashion (1 Part) Vertical
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Dreamer (1 Part) Vertical
från
114,48 kr
228,96 kr
  1. 1
  2. 2
Mode och dess element har kommit in i våra liv på många nivåer. Även som delar av vår heminredning. Modetavlor är just det. De presenterar mycket olika tillvägagångssätt för temat mode. Posters från modegalleriet kan därför vara både en dekoration och en inspiration för alla som är intresserade av detta ämne. Konstavlor presenterar mode i en uppsättning olika formvinklar. De har en sak gemensamt - var och en ligger i betraktarens öga. Besök Bimagos kollektion och hitta något som passar just dig.

Modetavlor

Gillar du mode? Få stil och klass i ditt hem med modetavlor från Bimago. På vår webbplats hittar du ett brett utbud av tavlor och stilar. Du kan dekorera både klassiska och moderna interiörer. Om du föredrar något glamoröst kan du välja en Chanel-tavla och lägga till svarowski-dekorationer, medan du föredrar något modernt genom att välja en av Gucci-logotyperna eller -symbolerna och komplettera utseendet med metalldekorationer. Du kan också skapa ett vägggalleri av haute couture genom att använda flera tavlor från den här kollektionen. Häng upp våra tavlor i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller tonåringens sovrum. Du kan också köpa dem som en originell och innovativ gåva till en älskad person. Våra produkter är en innovativ lösning för att dekorera dina väggar. Dina gäster kommer att bli överraskade av din fantasi och goda smak.


 

Gucci, Chanel, Prada och andra varumärken

På Bimago hittar du tavlor av Gucci, Chanel, Prada och andra märken. Gör din inredning unik med hjälp av Bimagos couturemotiv. Tavlorna passar både i hemmet och på väggarna på offentliga platser. Häng upp en av modetavla på kontoret, i en klädbutik eller på ett hälsocenter. Med våra produkter kan du dekorera dina väggar enkelt, snabbt och ekonomiskt. Skapa din dröminredning med hjälp av modeväggarna på vår webbplats. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago, besök vår webbplats och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår webshop.