inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor med mode

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Audrey (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Fashion (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Prada Moro (1 Part) Wide
från
378,00 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Mode och dess element har kommit in i våra liv på många nivåer. Även som delar av vår heminredning. Modetavlor är just det. De presenterar mycket olika tillvägagångssätt för temat mode. Posters från modegalleriet kan därför vara både en dekoration och en inspiration för alla som är intresserade av detta ämne. Konstavlor presenterar mode i en uppsättning olika formvinklar. De har en sak gemensamt - var och en ligger i betraktarens öga. Besök Bimagos kollektion och hitta något som passar just dig.

Modetavlor

Gillar du mode? Få stil och klass i ditt hem med modetavlor från Bimago. På vår webbplats hittar du ett brett utbud av tavlor och stilar. Du kan dekorera både klassiska och moderna interiörer. Om du föredrar något glamoröst kan du välja en Chanel-tavla och lägga till svarowski-dekorationer, medan du föredrar något modernt genom att välja en av Gucci-logotyperna eller -symbolerna och komplettera utseendet med metalldekorationer. Du kan också skapa ett vägggalleri av haute couture genom att använda flera tavlor från den här kollektionen. Häng upp våra tavlor i vardagsrummet, sovrummet, hallen eller tonåringens sovrum. Du kan också köpa dem som en originell och innovativ gåva till en älskad person. Våra produkter är en innovativ lösning för att dekorera dina väggar. Dina gäster kommer att bli överraskade av din fantasi och goda smak.


 

Gucci, Chanel, Prada och andra varumärken

På Bimago hittar du tavlor av Gucci, Chanel, Prada och andra märken. Gör din inredning unik med hjälp av Bimagos couturemotiv. Tavlorna passar både i hemmet och på väggarna på offentliga platser. Häng upp en av modetavla på kontoret, i en klädbutik eller på ett hälsocenter. Med våra produkter kan du dekorera dina väggar enkelt, snabbt och ekonomiskt. Skapa din dröminredning med hjälp av modeväggarna på vår webbplats. Missa inte de fantastiska erbjudandena från Bimago, besök vår webbplats och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår webshop.

Tavlor med modemotiv

Modemotiv är en riktig höjdare för modefantaster. Om du älskar mode, om de aktuella trenderna inte har några hemligheter för dig, om du känner till historien bakom dem och om modeveckan är din fest, så kolla in vad vi har förberett för dig. Modemotiv kan ha olika ansikten. De som älskar modehistoria kommer säkert att uppskatta tavlor som föreställer modeikoner: den legendariska Twiggy eller Audrey Hepburn. Detta är bara några av modevärldens protagonister vars motiv finns i vårt utbud. De som letar efter den perfekta inredningen kan välja en modetavla som föreställer ikoniska klädesplagg, till exempel den lilla svarta klänningen. Värt att uppmärksamma är också tavlor där modebilden påminner om den som är hämtad direkt från de mest kända modetidningarna. Modeller, kvinnliga silhuetter och porträtt är en utmärkt dekoration i ett elegant sovrum eller i en klädbutik.

Tavlor med lyxvarumärken

De som älskar lyxmärken som Chanel, Prada och Gucci kommer att hitta motiv som passar deras smak bland våra . En modern tavla med varumärkeslogotyper, t.ex. en Chanel- och Prada-tavla i en guldram, är ett subtilt men ändå imponerande tillägg till varje interiör. De som följer minimalism kommer i sin tur att uppskatta verk med inspirerande modecitat. En sådan här modetavla passar perfekt till en inredning i skandinavisk stil som domineras av lugna färger. En modetavla är ett smakfullt tillägg till en kvinnas garderob eller sovrum. Om den är rätt inramad kommer den att ge en känsla av lyx och stil till inredningen. Modekonst kompletterar också inredningen i en klädbutik, frisörsalong eller skönhetssalong. Tänk på att när du bestämmer dig för att beställa en tavla från bimago-erbjudandet kan du välja mellan många storlekar och format: vi erbjuder handmålade tavlor, klassiska motiv och Premium Print. De sistnämnda kännetecknas av hög glans och mycket realistisk färg.