inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-40% på fototapeter till 2023.01.26 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Siluett - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Tjuven
från
762,66 kr
Canvastavla Fiskaren
från
784,80 kr
Canvastavla Manlig
från
1 159,74 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Människokroppen har varit en av de största inspirationskällorna för konstnärer i århundraden. Siluetttavlorna från bimago är ett brett utbud av olika verk som har människokroppen som ledmotiv. För de som älskar renässanskonst erbjuder vi en reproduktion av Michelangelos fresco "Adams skapelse". Silhuettmotiv är abstrakta motiv som efterliknar mänskliga figurer - subtila skisser ger intimitet till minimalistiska interiörer och fantasifulla visioner passar perfekt till rum i boho- eller etnisk stil.

Siluettavlor

Den här kollektionen av tavlor med silhuetter är en riktig höjdare eftersom det är en mycket speciell kollektion som kontrasterar det enkla med en riktigt stark effekt.De här tavlorna med kvinnliga figurer kommer att imponera på både dig och dina gäster som kommer att fascineras av den här effektfulla kontrasten. Dessa siluettavlor representerar, med ett enkelt streck, skönheten i människokroppens siluett, särskilt kvinnokroppen. De flesta tavlor i den här kollektionen är tavlor med kvinnliga figurer som framhäver den kvinnliga kroppen, men du hittar också tavlor med manliga figurer eller par. I vår kollektion finns det också möjlighet att köpa större tavlor med människofigurer. Allt beror på vilken effekt du vill ge: en mindre tavla står kanske mer framträdande i ett badrum eller kan sätta färg på en garderob, en stor tavla drar till sig uppmärksamhet och skulle passa perfekt i vardagsrummet ovanför en stor soffa.


 

Tavlor med människofigurer

En tavla med en mänsklig siluett är definitivt ett speciellt konstverk, och därför har vi beslutat att skapa en kollektion som är tillägnad tavlor med siluetter, och en stor del av kollektionen är tillägnad tavlor med kvinnliga figurer. De slingrande, knappt skissade linjerna i vissa tavlor och de intensiva penseldragen i andra tavlor ger intensiva känslor till alla som stannar framför dessa figurtavlor.Därför kommer dessa kvinnliga figurtavlor i en entréhall att få alla dina gäster att skrika wow och fråga var du hittade dem. Våra tavlor kan hängas i vilket rum som helst eftersom de passar perfekt till alla stilar, färger och inredningar. Våra tavlor i den här kollektionen kommer att bli en möbel som du inte kan leva utan.