tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Siluett - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Fiskaren
från
680,22 kr
Canvastavla Manlig
från
998,19 kr
Canvastavla Tjuven
från
658,08 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Siluett - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Siluett hittar du otroliga dekorationer för väggar. Med ett stort urval av tryck på duk Siluett så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Siluett är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Siluett skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av canvastavlor Siluett finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Siluett är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som enfärgad. Tavlor i Siluett finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Siluett, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Siluett för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Siluett finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Siluett att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Siluett är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Siluett passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Siluett är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Siluett kommer att passa in perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Siluett som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Siluett skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Siluett som består av flera paneler differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Siluett. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Människor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Siluett kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Siluett utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Siluett på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorSiluett och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av unika väggdekorer Siluett . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika inredningsdetaljer som passar just dig. Våra canvastavlor Siluett passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande motiv. Letar du efter mönstertapeter, fleecetapeter eller väggtexter – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerSiluett och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med canvastavlor Siluett ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!