inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tavlor med munnar

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Hot lips
från
592,11 kr
Canvastavla Musa
från
504,00 kr
Canvastavla Kvinna
från
504,00 kr
Canvastavla Musa
från
504,00 kr
Om du letar efter en delikat och sensuell, men samtidigt uttrycksfull väggdekoration har du kommit till rätt ställe! Den originella kollektionen av tavlor, väggkonst med läppar och tryck av röda läppar är en fullträff för alla som vill förgylla sin inredning med ett intressant dekorativt element! I bimagos kollektion erbjuder vi väggkonst med läppar gjord i olika tekniker: handmålade, canvastavlor och Premium Print. En så modern dekoration som tryck med läppar är en frisk fläkt för varje arrangemang. Förändra din inredning med bimago och välj en unik design!

Sensuella läppar som tavlor

Vill du ha en originell dekoration för dina väggar?! Köp en av våra sensuella tavlor! Den här typen av dekoration passar perfekt i moderna, vintage eller glamorösa hem. Om du vill ha en modern känsla kan du välja bilder i ljusa färger och lägga till metalldekorationer. Om du vill ha en vintage-känsla kan du välja svartvita tavlor och lägga till fler retrodekorationer. För en glamorös känsla kan du välja tavlor med motiv av läppar med läppstift och komplettera din inredning med kristalldekorationer. Tavlorna kan hängas i vardagsrummet, sovrummet eller tonåringens sovrum.


 

Tavlor med läppstift

Om du vill ge dina väggar ett nytt utseende kan du köpa en av våra läpptavlor! Tavlorna ger dina väggar en unik och sensuell känsla! Den här dekorationen är inte bara snygg på väggarna i ditt hem, utan även på väggarna i ett spa, en modebyrå eller en sminkstudion. På Bimago hittar du ett brett utbud av motiv och stilar, så att du kan anpassa tavlor till din inredning. Slutligen kan du ändra utseendet på dina väggar utan att behöva spendera mycket pengar eller ändra hela din inredning. Läpptavlor ger din inredning en avantgardistisk känsla. Missa inte Bimagos fantastiska erbjudanden, besök oss och ta en titt på resten av de fantastiska dekorativa produkterna i vår webshop. Bimagos tavlor är också en utmärkt presentidé för ett speciellt tillfälle.