-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2020.12.07

Kvinnor - Canvastavlor och canvastryck

157 produkter tillgängliga i denna kategori

Moderna tavlor Lady in Paris
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Lady in Paris
Moderna tavlor Goddess of the Sun
från
476,10 kr
680,22 kr
Canvastavla Goddess of the Sun
Väggdekorationer Woman with Umbrella
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Woman with Umbrella
Klassiska tavlor Tears of Innocence
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Tears of Innocence
Dekorativa tavlor Liberated Woman
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Liberated Woman
Dekorativa tavlor Angel
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Angel
Dekorativa tavlor Flower Head (4 Parts)
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Flower Head (4 Parts)
Väggdekorationer Dreamer (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Dreamer (1 Part) Vertical
Klassiska tavlor Grace (1 Part) Vertical
från
140,85 kr
201,24 kr
Canvastavla Grace (1 Part) Vertical
Moderna tavlor Carnival Mood (3 Parts)
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Carnival Mood (3 Parts)
Dekorativa tavlor Women's Style (3 Parts)
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Women's Style (3 Parts)
Väggdekorationer Femininity (3 Parts)
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Femininity (3 Parts)
Moderna tavlor Superstitions (3 Parts)
från
296,01 kr
422,91 kr
Canvastavla Superstitions (3 Parts)
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kvinnor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Kvinnor finns innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av tavlor med foto Kvinnor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kvinnor är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Kvinnor skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av moderna tavlor Kvinnor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Kvinnor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Kvinnor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Kvinnor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Kvinnor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kvinnor finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kvinnor att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Kvinnor är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Kvinnor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i ditt hem. Kollektionen av tavlor Kvinnor är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Kvinnor lämpar sig perfekt. Med kollektionen av tavlor Människor på Bimago kommer du förnya hela ditt hem, just därför välkomnar vi dig att njuta av vårt erbjudande.

Kvinnor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Kvinnor skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kvinnor som består av flera delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Kvinnor. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Triptyker Människor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kvinnor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Kvinnor utgörs av segment som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Kvinnor i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKvinnor och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av unika väggdekorer Kvinnor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Kvinnor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorKvinnor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med tavlor Kvinnor ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!