tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Kvinnor - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kvinnor - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Kvinnor kommer du att upptäcka innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Kvinnor så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Kvinnor är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Kvinnor fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Kvinnor finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Kvinnor är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som enfärgad. Tavlor i Kvinnor finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Kvinnor, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Kvinnor för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Kvinnor finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Kvinnor att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Kvinnor är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Kvinnor passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Kvinnor är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Kvinnor lämpar sig perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt erbjudande.

Kvinnor som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Kvinnor skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Kvinnor som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos kollektion finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Kvinnor. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Människor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Kvinnor kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Kvinnor utgörs av element som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Kvinnor i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorKvinnor och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra tavlor Kvinnor . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Kvinnor passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter fototapeter, dörrtapeter eller väggtexter – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenKvinnor och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Kvinnor ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!