bimago

-30% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 27.10.2020

Egyptiska figurer - Canvastavlor och canvastryck

7 produkter tillgängliga i denna kategori

Moderna tavlor Egyptisk
från
206,01 kr
294,30 kr
Canvastavla Egyptisk
Moderna tavlor Kleopatra
från
664,83 kr
949,86 kr
Canvastavla Kleopatra
Väggdekorationer Egyptiskt par
från
137,70 kr
196,83 kr
Canvastavla Egyptiskt par
Dekorativa tavlor Drottningen av Egypten
från
432,72 kr
618,21 kr
Canvastavla Drottningen av Egypten
Väggdekorationer Drottningen av Nilen
från
286,65 kr
409,59 kr
Canvastavla Drottningen av Nilen
Klassiska tavlor Egyptisk tro
från
141,12 kr
201,69 kr
Canvastavla Egyptisk tro
Moderna tavlor Egyptiska servitörer
från
337,68 kr
482,49 kr
Canvastavla Egyptiska servitörer

Egyptiska figurer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Egyptiska figurer kommer du att upptäcka vackra dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Egyptiska figurer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Egyptiska figurer är ett underbar återkommande motivi målningarna som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Egyptiska figurer fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av samtida konst Egyptiska figurer finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Egyptiska figurer är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Egyptiska figurer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Egyptiska figurer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Egyptiska figurer för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Egyptiska figurer upptäcker du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Egyptiska figurer att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Egyptiska figurer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Egyptiska figurer passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Egyptiska figurer är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Egyptiska figurer lämpar sig allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Egyptiska figurer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Egyptiska figurer skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Egyptiska figurer som består av många delar tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du visar vi ett exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Egyptiska figurer. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Människor kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Egyptiska figurer kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Egyptiska figurer utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Egyptiska figurer i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorEgyptiska figurer och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Egyptiska figurer . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra tavlor Egyptiska figurer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna dina rum på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenEgyptiska figurer och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Egyptiska figurer ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!