inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.15 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Egyptiska figurer - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Färg

Antal delar

Orientering

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Egyptisk
från
228,33 kr
351,27 kr
Canvastavla Egyptiskt par
från
145,89 kr
224,55 kr
Canvastavla Drottningen av Egypten
från
469,80 kr
722,79 kr
Canvastavla Drottningen av Nilen
från
259,29 kr
398,97 kr
Canvastavla Egyptisk tro
från
149,04 kr
229,41 kr
Canvastavla Egyptiska servitörer
från
368,91 kr
567,72 kr
Det gamla Egypten upphör aldrig att förvåna och har så mycket att erbjuda! På bimago har vi valt ut små fragment av den antika världens skönhet för dig. Ta en titt på vår kollektion egyptiska motiv: pyramider, faraoner, monument och egyptiska hieroglyfer som motiv i konsten. Många av världens tidigaste konstverk kommer från Egypten och vi fortsätter att dekorera våra hem med egyptisk konst! Oavsett om det är djärva motiv eller färgglada tavlor, berättar det egyptiska temat en extraordinär historia!

Egyptiska figurer - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Egyptiska figurer finns vackra dekorationer för väggar. Med ett rikligt urval av handmålade tavlor Egyptiska figurer så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Egyptiska figurer är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Egyptiska figurer fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av moderna tavlor Egyptiska figurer finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Egyptiska figurer är ett motiv som passar perfekt oberoende avnyans eller som enfärgad. Tavlor i Egyptiska figurer finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av stil. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Egyptiska figurer, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Människordär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Egyptiska figurer för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Egyptiska figurer upptäcker du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Egyptiska figurer att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Egyptiska figurer är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Egyptiska figurer passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Egyptiska figurer är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Egyptiska figurer kommer att passa in perfekt. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela ditt hem, därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Egyptiska figurer som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Egyptiska figurer skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Egyptiska figurer som består av flera segment differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Egyptiska figurer. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Människor kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Egyptiska figurer kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. En del motiv i kollektionen Egyptiska figurer utgörs av delar som fungerar som canvastavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Egyptiska figurer i Bimago galleriet med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorEgyptiska figurer och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Egyptiska figurer . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla smaker. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra moderna tavlor Egyptiska figurer passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna din interör på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Människor är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, taktapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi unika utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerEgyptiska figurer och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det senaste inom trender av inredning – med moderna tavlor Egyptiska figurer ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!