inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavlor med skogs- och naturmotiv

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Tavlor med träd är en outtömlig källa till konstnärlig inspiration. Färgglada och svartvita motiv som föreställer både spetsiga grenar och slanka träsilhuetter kommer att vara ett idealiskt komplement till varje arrangemang och dessutom tillföra ditt hemmagjorda element av fred, balans och harmoni. Känn kraften som flödar från majestätiska ekar och den lugnande kraften från skogar nedsänkt i ton. Välj tavlor med trädmotiv från vårt utbud och gör dina väggar förtjusande med naturlig skönhet.

Målning av livets träd

Letar du efter en dekoration med en unik stil?! Köp en av våra tavlor av livets träd! Den här typen av tavla passar perfekt för interiörer som är inredda i etnisk stil. Matcha tavlan med trädekorationer, rökelse och doftljus. Häng upp tavlan i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret och njut av de fantastiska motiven. Livets träd kan också vara en värdefull gåva till en vän eller släkting. Ge din inredning en innovativ känsla med motiv av livets träd från bimago!


 

Tavlor med höstträd

Ta in höstens skönhet i ditt hem med höstträdsmotiv från bimago. Vårt breda urval av motiv och stilar gör att du kan dekorera alla typer av inredningar. Rustika, klassiska eller industriella hus är den perfekta platsen för den här typen av målning! Allt du behöver göra är att lägga till dekorativa element i samma stil. Försök alltid att välja inredningsdetaljer i guld, brons, brunt och rött för att påminna om höstlövens färger. På bimago hittar du massor av retavlaioner av kända tavlor och även 3D-utskrifter. Låt fantasin flöda och dekorera din inredning med tavlor från bimago! Tavlor är inte bara perfekta för hemmet, utan kan också användas för att dekorera väggarna på offentliga platser, t.ex. resebyråer, restauranger, kontor eller spa. Ge en av våra hösttavlor till en vän eller släkting! Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck resten av de otroliga dekorativa tavlorna i vårt utbud.