tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på canvastavlor till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Träd - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Red Maple (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Colourful Waterfall
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Waterfall of Sighs
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Land of Dreams
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Tree Chronicle
från
527,49 kr
753,57 kr
Canvastavla Träd från havsdjupet
från
782,01 kr
1 117,26 kr
Canvastavla Multicolor (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Cold Nature (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
Canvastavla Wind Breeze (1 Part) Wide
från
160,20 kr
228,96 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6

Träd - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Träd hittar du otroliga dekorationer för ditt hem. Med ett stort utbud av tryck på duk Träd så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Träd är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Träd skapats för att fungera som en väggdekoration. I vår kollektion av samtida konst Träd finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på genre, färger och storlekar. Träd är ett motiv som passar perfekt oberoende avkulör eller som svartvit. Tavlor i Träd finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av upplyftande. Tack vare ett stort sortiment kommer det att underlätta kombinationen avatt välja motiv och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Träd, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Träd för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas unika väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Träd finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Träd att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Träd är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Träd passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en elegans och stil i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Träd är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också alla andra rummen. Matsal, entré och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Träd kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Träd som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Träd skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Träd som består av flera element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Träd. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Träd kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Träd utgörs av delar som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Träd i Bimago galleriet med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTräd och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en riklig kollektion av vackra målningar Träd . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Träd passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda dina rum på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller väggtexter – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorTräd och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av inredning – med tavlor Träd ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!