tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck

Tavlor Träd och skogar bilder - handmålade tavlor och canvastavlor

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6

Träd och skogar - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Träd och skogar finner du underbara dekorationer för väggar. Med ett stort stortimet av handmålade tavlor Träd och skogar så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Träd och skogar är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar sedan århundraden. På Bimago har motiven Träd och skogar fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av tavlor Träd och skogar finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Träd och skogar är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Träd och skogar finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Träd och skogar, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Träd och skogar för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Träd och skogar finner du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Träd och skogar att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Träd och skogar är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Träd och skogar passar vackert in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Träd och skogar är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Träd och skogar lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Träd och skogar som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Träd och skogar skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Träd och skogar som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Träd och skogar. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Träd och skogar kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Träd och skogar utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Träd och skogar i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med underbara dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorTräd och skogar och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av vackra canvastavlor Träd och skogar . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorationer som passar just dig. Våra målningar Träd och skogar passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerTräd och skogar och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av heminredning – med målningar Träd och skogar ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!