inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-30% på alla tavlor Erbjudandet gäller till 22.04.2024 Erbjudandet gäller: : :

Skogsmotiv

Filter

Filter

Typ

Färg

 • Visa fler färger

  Dölj extra färger

Antal delar

 • Visa fler delar

  Dölj extra delar

Orientering

Stil

 • Visa fler stilar

  Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Forest Shelter
från
396,90 kr
567,00 kr
Canvastavla The Nature's Poetry
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Tropical Jungle
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Forest Kingdom
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Daylight
från
396,90 kr
567,00 kr
Canvastavla Sunshine Road
från
638,28 kr
911,88 kr
Canvastavla Björkskog
från
467,82 kr
668,34 kr
Canvastavla Morning on the river
från
638,28 kr
911,88 kr
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
Tavlor med motiv av träd är en outtömlig källa till konstnärlig inspiration. Färgglada och svartvita motiv som tavlor som visar både spetsiga grenar och slanka trädsilhuetter är ett perfekt komplement till varje arrangemang och ger dessutom ditt hem en känsla av fred, balans och harmoni. Känn kraften som flödar från majestätiska ekar och den lugnande kraften från skogar nedsänkt i ton. Välj trädtavlor från vårt utbud och gör dina väggar förtjusande med naturlig skönhet.

Stor skogstavla

När man söker efter lugn och balans är skogen en av de bästa platserna att leta efter det. Med Bimagos skogstavlor kan du ta med dig dessa unika känslor hem. Vad får ditt hjärta att slå snabbare? Vårmorgnar som berörs av en stråle från den stigande solen eller skuggan från höga träd under varma somrar. Oavsett om vi pratar om amazondjungeln, en nordisk tallskog eller en vidsträckt bokskog, kommer de positiva känslor som skapas av dessa platser alltid att vara välkomna i ditt vardagsrum. Skogen har alltid varit ett populärt motiv för konstnärer och fotografer. Skogens tavlor från Bimago kommer att föra in dessa ovärderliga ögonblick i ditt vardagsrum eller sovrum. Ett skogstema som tavla är ett av de mest universella valen av väggdekoration som finns. Stora skogstavlor kommer att vara perfekt för rymliga vardagsrum, du behöver inte ta den där promenaden genom skogen varje gång du vill uppleva den underbara känslan som följer med dessa ögonblick. Det är bara att pryda din vägg med skogens konst för att ta med dig den lugnande känslan hem. Stora tavlor som fångar en glimt av de drömlika, vanligtvis osynliga hjortarna, älgarna, rådjuren, vargarna, hararna eller deras ärkefiende - rävarna - på ett magiskt och majestätiskt sätt.


 

Skogslandska som tavlor

Vi erbjuder ett brett utbud av skogstavlor för dig att välja mellan, svartvita tavlor, dimmiga skogslandskap, höstskogar och många fler. Beroende på vilken karaktär av skogstema du väljer för ditt sovrum, vardagsrum eller matsal kommer det att gynna på olika sätt. I allmänhet rekommenderar våra designers att para ihop skogstavlor med tonade interiörer. Det är dock inte en regel, när man överväger bostadsrum med modern design kommer en stor skogstavlas som föreställer en tjutande varg eller ett porträtt av någon djungelfågel att vara helt perfekt.

Tavlor av skogar och skog

Träd och skogar har ofta förekommit i många tavlor av mer eller mindre kända konstnärer, och vi vill hylla dessa två naturskönheter med en kollektion tavlor av skogar och skogar. Det är inte bara två mycket vackra naturområden, utan de är också grundläggande för den biologiska mångfalden, många djur väljer att bosätta sig här, så genom att placera en målad skog får du möjlighet att ta med dig invånarna på dessa vackra platser. Vi vet att det är ett svårt val, men om du väljer målad skog eller målad skog kommer du i båda fallen att få in den vackra färgen från dessa magnifika naturområden i ditt hem. Alla vet hur slående trädens färger är, särskilt på hösten, och därför passar skogstavlor perfekt i alla rum just på grund av deras magnifika färger.

Skogstavlor

De som älskar lugn och ro och gillar att titta på dokumentärer om naturen känner säkert till skönheten i skogarna i norra Europa. Men inte bara det, varje land har sitt eget hörn av ett naturparadis, och det är därför vi ville hylla dessa platser med tavlor av skogar. Många berömda konstnärer har valt att måla skogar och skogar själva, och därför hittar du också berömda tavlor av skogar i vår kollektion. Att äga en skogstavla är som att fördjupa sig i dessa platser varje dag utan att flytta hemifrån. Dessutom passar skogstavlor perfekt till vilken färg som helst på väggen där de hängs upp och även till stilen i rummet, tack vare deras jordiga" toner är de lätta att matcha. En målad skog är inte bara perfekt för dem som älskar sådana platser, utan också för dem som gillar lugn och varma färger.