tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Toskana - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Väggdekorationer August in Tuscany Canvastavla August in Tuscany
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Under the Tuscan Sun Canvastavla Under the Tuscan Sun
från
313,56 kr
482,49 kr
Klassiska tavlor Green Tuscany Canvastavla Green Tuscany
från
442,08 kr
680,22 kr
Dekorativa tavlor Tuscany landscapes Canvastavla Tuscany landscapes
från
319,32 kr
491,31 kr
Dekorativa tavlor Saga om toskana by Canvastavla Saga om toskana by
från
191,25 kr
294,30 kr
Moderna tavlor Sol över byn Canvastavla Sol över byn
från
273,06 kr
420,21 kr
Dekorativa tavlor Lugn by Canvastavla Lugn by
från
131,67 kr
202,59 kr
Moderna tavlor Toskanska landskapet Canvastavla Toskanska landskapet
från
450,72 kr
693,45 kr
Moderna tavlor Lugn by Canvastavla Lugn by
från
201,06 kr
309,33 kr
Moderna tavlor Blå himmel i toskana Canvastavla Blå himmel i toskana
från
191,25 kr
294,30 kr
Klassiska tavlor Toskans eftermiddag Canvastavla Toskans eftermiddag
från
273,06 kr
420,21 kr
Dekorativa tavlor Lugn dal Canvastavla Lugn dal
från
131,04 kr
201,69 kr
Klassiska tavlor Toskanas stigar Canvastavla Toskanas stigar
från
131,04 kr
201,69 kr
Moderna tavlor Stuga i Toscana Canvastavla Stuga i Toscana
från
631,17 kr
971,10 kr
Dekorativa tavlor Hus i cypresser Canvastavla Hus i cypresser
från
127,89 kr
196,83 kr
Klassiska tavlor Toskanskt landskapet Canvastavla Toskanskt landskapet
från
277,74 kr
427,32 kr
Klassiska tavlor Kakor och öl Canvastavla Kakor och öl
från
131,04 kr
201,69 kr
Moderna tavlor Toskanas värme Canvastavla Toskanas värme
från
189,54 kr
291,69 kr
Moderna tavlor Röda fält, röd sky II Canvastavla Röda fält, röd sky II
från
191,25 kr
294,30 kr
Moderna tavlor Toskanas harmoni Canvastavla Toskanas harmoni
från
416,16 kr
640,35 kr
Moderna tavlor Toskana i rött Canvastavla Toskana i rött
från
192,42 kr
296,10 kr
Väggdekorationer Glänsande toskana Canvastavla Glänsande toskana
från
191,25 kr
294,30 kr
Moderna tavlor Växter av toskana Canvastavla Växter av toskana
från
131,04 kr
201,69 kr
Klassiska tavlor Toskana Canvastavla Toskana
från
926,64 kr
1 425,69 kr
Dekorativa tavlor Toskanas fält Canvastavla Toskanas fält
från
131,67 kr
202,59 kr
Dekorativa tavlor Toskanas värme Canvastavla Toskanas värme
från
274,86 kr
422,91 kr

Toskana - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Toskana hittar du unika dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt utbud av tryck på duk Toskana så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Toskana är ett intressant återkommande motivi målningarna som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Toskana fått en ny funktion för dekoration av väggar. I vår kollektion av canvastavlor Toskana finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Toskana är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Toskana finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en unik känsla av upplyftande. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Toskana, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Toskana för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Toskana upptäcker du många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Toskana att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgglada tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum enkelt och bekvämt. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Toskana är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Toskana passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Toskana är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men även de övriga rummen. Entre, matsal och kök är alla ytor i ditt hem där tavlor Toskana lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att njuta av vårt galleri.

Toskana som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Toskana skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Toskana som består av många delar differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Toskana. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna tavlan hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Toskana kan däremot hängas upp horisontellt eller vertikalt. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Toskana utgörs av segment som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Toskana i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorToskana och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av moderna målningar Toskana . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid unika väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Toskana passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Portätter, Zen eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorToskana och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Toskana ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!