-50% på fototapeter Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Toskana - Canvastavlor och canvastryck

29 produkter tillgängliga i denna kategori

Toskana - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av väggdekorer Toskana hittar du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av tavlor med foto Toskana så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Toskana är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Toskana fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Toskana finner man väggdekorationer i många stilar med avseende på genre, färger och storlekar. Toskana är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärgkombination eller som svartvit. Tavlor i Toskana finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Toskana, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Toskana för arbetsrum, vardagsrum och kök

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas interessanta väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Toskana finns det många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Toskana att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten enkelt och bekvämt. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Toskana är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Toskana passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger nyans och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i din lägenhet. Kollektionen av tavlor Toskana är perfekt inte bara för att dekorera sovrummet eller vardagsrummet, men också de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Toskana kommer att passa in allra bäst. Med våra väggdekorer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Toskana som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Toskana skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Toskana som består av flera element tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. Här på Bimago finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Toskana. Vi välkomnar dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Toskana kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. En del motiv i kollektionen Toskana utgörs av element som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Toskana i Bimago webshop med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorToskana och över 2000 andra canvastavlor

I Bimagos galleri hittar du en storartat kollektion av unika väggdekorer Toskana . Hos Bimago hittar du vackra motiv på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra canvastavlor Toskana passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du försköna ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med konststyckenToskana och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med canvastavlor Toskana ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!