inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på canvastavlor till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor strand

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla New Day (1 Part) Wide
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Sea and beach
från
302,40 kr
504,00 kr
Canvastavla Blue Calm (1 Part) Narrow
från
340,20 kr
567,00 kr
Canvastavla Blue Calm (3 Parts)
från
400,95 kr
668,34 kr
Canvastavla North Sea (1 Part) Wide
från
302,40 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Stranden har många ansikten. Romantiska solnedgångar vid kusten, skvalpande vågor, fyrar: det här är vyer som stannar kvar i minnet länge och är en inspirationskälla för konstnär! I bimago-kollektionen finns strandtavlor, strandmålningar och landskap med hav. Sådana dekorationer kommer att försköna din inredning och bidra till en mysig atmosfär! Du kan välja bilder av inhemska stränder eller strandmotiv med palmer och hängmattor som för tankarna tillbaka till Stilla havets varma stränder.

 Strandtavlor

Vill du ta in havet och stranden i din inredning?! Köp en av våra strandtavlor och skapa din dröminredning. På bimago hittar du ett brett urval av motiv och stilar. Vårt främsta mål är att tillfredsställa allas smak, och därför erbjuder vi ett varierat urval av tavlor och produkter. Om du älskar sommar och varmt väder kan du välja motiv av stränder med gyllene sand och solsken och sedan lägga till dekorationer i marin stil. Om du föredrar höst och kallt väder kan du välja en strandbild i dämpade toner för kallt väder och komplettera inredningen med silkegardiner och inredningsdetaljer i grå och mörkblå nyanser. Tavlor kan hängas upp i sovrummet, på kontoret eller i tonåringens sovrum. Bimago-tavlorna är också en utmärkt presentidé för en vän eller släkting! Besök bimago och upptäck alla våra fantastiska produkter!


 

Båttavlor på stranden

På bimago hittar du enkla strandlandskap och tavlor av båtar på stranden. Den här typen av tavla passar perfekt för hem i vintage- eller modern stil. Om du väljer den här typen av dekoration rekommenderar vi att du lägger till dekorativa element i sjöfartsstil som fiskenät, sjöstjärnor och rep med knutar. Motiv av båtar på stranden är inte bara snygga på hemmen, utan även på väggarna på restauranger, resebyråer och kontor. Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök bimago och upptäck alla fantastiska dekorativa produkter i vår katalog.