inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-35% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor stormar och målning av stormigt hav

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Anxiety (1 Part) Vertical
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Storm (1 Part) Vertical
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Regn
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Paris: Red Umbrellas
från
361,17 kr
555,75 kr
Canvastavla Colours of Loneliness
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Rain of Feelings
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Under the Love Umbrella
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla City in the Rain
från
368,55 kr
567,00 kr
Canvastavla Secrets of the Ocean
från
327,60 kr
504,00 kr
Canvastavla Regn
från
361,17 kr
555,75 kr
Stormar har många ansikten. De kan vara farliga, men samtidigt ger de renlighet och svalka under varma dagar. För oss blev detta atmosfäriska fenomen en inspirationskälla för att skapa en kollektion stormtavlor, som kännetecknas av intressant samspel, färgkontraster och unikt ljus! Bimagos stormbilder är spektakulära representationer av en storm på öppet hav, panoramabilder under regnströmmar och fälttavlor före stormen.

Tavlor med stormigt hav

Är de vanliga landskapen med stränder och kristallblått vatten tråkiga och för återkommande för dig?! Bimago har rätt lösning för dig! Tavlor med stormiga hav har kommit in i vår katalog. Tavlorna ger liv och rörelse åt din inredning. Är du fascinerad av detta atmosfäriska fenomen som Moder Natur erbjuder?! Då är de stormiga havsmotivna perfekta för dig. Tavlor kan användas för att dekorera hem som är inredda i klassisk, rustik eller vintagestil. Möbler i massivt trä som påminner om en båt är idealiska för den här typen av tavla. Välj möbler i gråblå toner för att påminna om färgen på vågorna i det stormiga havet. Till sist kan du lägga till vita silkegardiner för att ge en lätt känsla.


 

Tavlor av stormar

Lägg till stormtavlor i din inredning för att skapa ett unikt och unikt utseende. Duken kan användas i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Dessutom passar den här typen av dekoration perfekt för restauranger, byråer, läkarmottagningar och många andra ställen. Tack vare våra tavlor kan du radikalt ändra utseendet på dina väggar utan att behöva ändra på dina möbler. Bimago-motiv är en enkel och billig lösning för att dekorera din inredning. Vid köpet kan du till och med välja storlek på duken. Våra dekorationer är mångsidiga och lätta att anpassa till alla typer av inredningar. Du kan också köpa en av våra canvastavlor med stormtema som en unik gåva till en älskad person. Missa inte de fantastiska erbjudandena på bimago, besök bimago och ta en titt på resten av katalogen.