inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-25% på alla tavlor Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Rymd tavla

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Horizon (1 Part) Wide
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Mercury (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Sun (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Moon (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Pluto (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Neptune (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Uranus (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Saturn (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
Canvastavla Mars (1 Part) Vertical
från
378,00 kr
504,00 kr
  1. 1
  2. 2
Har du drömt om en rymdresa sedan du var liten? Är du fascinerad av avlägsna galaxer? Med kosmostavlor från bimago kan du skapa en fantastisk dekoration i ditt rum och samtidigt uttrycka dina intressen! Du kan sätta kosmos- och planetbilder på bilden med raketer som lyfter, en dekoration med planeter, en bild på en astronaut eller ett citat. Bilder från kosmos kommer att vara ett originellt tillägg till upplägget av ett ungdomsrum och ett vardagsrum.

Rymd tavla

Brinner du för astronomi och rymden?! Rymdtavlor från bimago är den perfekta dekorationen för dig och din inredning. De ger ditt hem en mystisk känsla och ett modernt utseende. Följande tavlor är perfekta för sovrum, vardagsrum eller barn- och tonårsrum. För att fullborda utseendet rekommenderar vi att du lägger till metalldekorationer med geometriska former. Möbler som kuddar eller gardiner i blå och vita toner passar perfekt till den här typen av inredning. Bimago-tavlor är ett enkelt och billigt sätt att göra din inredning speciell. Du behöver inte spendera mycket pengar och byta ut hela möbeln för att ge ditt hem en unik känsla.


 

Rymdtavlor

De rymdtavlor som erbjuds av bimago är en utmärkt dekoration för de som älskar modern stil. Rymdtavlor är en perfekt dekoration för tonårs- och barnrum. Skapa en atmosfär som påminner om framtiden genom att sätta fluorescerande klistermärken med planeter och stjärnor på väggarna. Välj slutligen midnattsblå sängöverkast och vita gardiner. Du kan också lägga till glober eller sänglampor i form av månen eller andra planeter. Skapa en modern och kreativ atmosfär med space canvases från bimago. Nedanstående dekorationer är också en bra presentidé för ett speciellt tillfälle. På bimago hittar du ett brett utbud av färgstarka tavlor och canvas stilar så att du inte har några problem med att matcha dem med din inredning. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck resten av våra fantastiska dekorativa produkter.

Kosmos tavlor på duk

Rymden har fascinerat mänskligheten i tusentals år. Barn stirrar ofta på stjärnorna och drömmer om intergalaktiska resor, medan tonåringar och vuxna följer rymdforskningens händelser med spänning. För oss är rymden en inspirationskälla för vår kollektion av rymdtavlor, tack vare vilka du kan njuta av en surrogat av avlägsna galaxer i ditt hem eller på ditt kontor. Vi erbjuder bland annat rymdtavlor som förevigar jorden sedd från rymden, satellitmotiv av kontinenter samt rymdtavlor som visar avgående rymdraketer eller månfaser. Även tavlorna av universum, som kombinerar motivet av kosmos med en inskription, förtjänar uppmärksamhet. Med en sådan dekoration kan du säkert gå utanför boxen och göra dina rum mer spännande. Vi är övertygade om att galaxtavlorna kommer att väcka uppmärksamhet hos både din familj och dina gäster. Välj den rymdtavla som övertygar dig mest och ge dig ut på en intergalaktisk resa utan att lämna hemmet!

Tavlor med planeter

Älskar du rymden och har du en favoritplanet? Dekorera ditt rum med en rymdtavla av den. Du kan också skapa ditt eget galleri med galaxtavlor med enskilda planeter. Genom att välja dekorationer från vår kollektion kan du välja ett motiv i lugna färger som ger din inredning en mer elegant karaktär eller en tavla i mer intensiva färger. Kollektionen innehåller också flerstämmiga galaxtavlor, som gör att den dekorativa effekten i ditt rum blir ännu mer spektakulär. Rymdtavlor kan användas för att dekorera vardagsrummet eller ett stort kontor. Rymdtavlor skapar också en romantisk atmosfär i ditt sovrum. De passar också bra i barnrummen för unga rymdälskare. Rymdtavlor kan också användas i klassrum och restauranger. Det är upp till dig att bestämma hur du vill använda rymdtavlorna från bimago!