inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Rymd tavla

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

  1. 1
  2. 2
Har du drömt om en rymdresa sedan du var liten? Är du fascinerad av avlägsna galaxer? Med kosmostavlor från bimago kan du skapa en fantastisk dekoration i ditt rum och samtidigt uttrycka dina intressen! Du kan sätta kosmos- och planetbilder på bilden med raketer som lyfter, en dekoration med planeter, en bild på en astronaut eller ett citat. Bilder från kosmos kommer att vara ett originellt tillägg till upplägget av ett ungdomsrum och ett vardagsrum.

Rymd tavla

Brinner du för astronomi och rymden?! Rymdtavlor från bimago är den perfekta dekorationen för dig och din inredning. De ger ditt hem en mystisk känsla och ett modernt utseende. Följande tavlor är perfekta för sovrum, vardagsrum eller barn- och tonårsrum. För att fullborda utseendet rekommenderar vi att du lägger till metalldekorationer med geometriska former. Möbler som kuddar eller gardiner i blå och vita toner passar perfekt till den här typen av inredning. Bimago-tavlor är ett enkelt och billigt sätt att göra din inredning speciell. Du behöver inte spendera mycket pengar och byta ut hela möbeln för att ge ditt hem en unik känsla.


 

Rymdtavlor

De rymdtavlor som erbjuds av bimago är en utmärkt dekoration för de som älskar modern stil. Rymdtavlor är en perfekt dekoration för tonårs- och barnrum. Skapa en atmosfär som påminner om framtiden genom att sätta fluorescerande klistermärken med planeter och stjärnor på väggarna. Välj slutligen midnattsblå sängöverkast och vita gardiner. Du kan också lägga till glober eller sänglampor i form av månen eller andra planeter. Skapa en modern och kreativ atmosfär med space canvases från bimago. Nedanstående dekorationer är också en bra presentidé för ett speciellt tillfälle. På bimago hittar du ett brett utbud av färgstarka tavlor och canvas stilar så att du inte har några problem med att matcha dem med din inredning. Missa inte våra fantastiska erbjudanden, besök bimago och upptäck resten av våra fantastiska dekorativa produkter.