inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på canvastavlor till 2022.08.22 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Medelhavslandskap - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

  • Visa fler delar

    Dölj extra delar

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Charming Beach
från
360,27 kr
554,31 kr
Canvastavla Walk by the sea
från
424,80 kr
653,58 kr
Canvastavla XXL Beach path [Large Format]
från
1 052,91 kr
1 619,91 kr
Canvastavla XXL Turquoise Sea [Large Format]
från
1 462,41 kr
2 249,91 kr
Canvastavla Amalfi (1 Part) Vertical
från
148,77 kr
228,96 kr
Canvastavla XXL Last Holiday II [Large Format]
från
1 052,91 kr
1 619,91 kr
Canvastavla XXL Emerald Sea II [Large Format]
från
1 052,91 kr
1 619,91 kr
Canvastavla XXL Emerald Sea [Large Format]
från
1 462,41 kr
2 249,91 kr
Canvastavla XXL Last Holiday [Large Format]
från
1 462,41 kr
2 249,91 kr
Canvastavla XXL Positano II [Large Format]
från
1 052,91 kr
1 619,91 kr
Canvastavla XXL Positano [Large Format]
från
1 462,41 kr
2 249,91 kr
Canvastavla Positano (1 Part) Wide
från
148,77 kr
228,96 kr
  1. 1
  2. 2
Medelhavsländerna är en av de mest besökta platserna för turister från hela världen. De lockar dem med varmt vatten, magnifik vegetation och monument som påminner om gamla tider! För att skapa ett substitut för en trevlig och sann semesteratmosfär kan du använda landskapstavlor från Medelhavet och Santorini-tavlor från bimago. Medelhavslandskapen passar in i alla rum. Santorini med sina berömda blå kupoler eller kanske italienska gator med blommor - vilket landskap lockar dig mest?

Medelhavslandskap - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Medelhavslandskap finner du underbara dekorationer för ditt hem. Med ett rikligt urval av tryck på duk Medelhavslandskap så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Medelhavslandskap är ett underbar återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Medelhavslandskap fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av tavlor Medelhavslandskap finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Medelhavslandskap är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Medelhavslandskap finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att målningar på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Medelhavslandskap, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Medelhavslandskap för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Medelhavslandskap finner du många produkter som du kan kombinera med oavsett inredning i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Medelhavslandskap att ge ditt hem en extra elegans. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förnya känslan av ditt vardagsrum med lätthet. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Medelhavslandskap är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Medelhavslandskap passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Canvastavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Medelhavslandskap är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men också alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Medelhavslandskap lämpar sig allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela ditt hem, just därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt galleri.

Medelhavslandskap som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar en helt ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Medelhavslandskap skildrar interessanta motiv och tack vare dess modulära segment kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Medelhavslandskap som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur du hänger en talva ifrån kollektionen Medelhavslandskap. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Medelhavslandskap kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Vissa motiv i kollektionen Medelhavslandskap utgörs av element som fungerar som tavlor separat. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Medelhavslandskap i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med unika dekorationer för alla rum.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMedelhavslandskap och över 2000 andra väggdekorer

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av tidlösa canvastavlor Medelhavslandskap . Hos Bimago hittar du vackra variationer på konst för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra moderna tavlor Medelhavslandskap passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du dekorera ditt hus på ett unikt sätt. Städer, abstrakt eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimagos webshop. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter billiga fototapeter, taktapeter eller wallies – så erbjuder vi effektfulla utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med väggdekorerMedelhavslandskap och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med moderna tavlor Medelhavslandskap ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!