tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på canvastavlor Erbjudandet gäller till 2021.05.17

Månsken - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Väggdekorationer Space (1 Part) Wide Canvastavla Space (1 Part) Wide
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Magic Night Canvastavla Magic Night
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Doftens land Canvastavla Doftens land
från
127,89 kr
196,83 kr
Dekorativa tavlor Moon Phases (4 Parts) Canvastavla Moon Phases (4 Parts)
från
319,32 kr
491,31 kr
Väggdekorationer At Dusk (1 Part) Vertical Canvastavla At Dusk (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Klassiska tavlor New Era (1 Part) Vertical Canvastavla New Era (1 Part) Vertical
från
130,77 kr
201,24 kr
Väggdekorationer Sky at Night II Canvastavla Sky at Night II
från
442,08 kr
680,22 kr
Dekorativa tavlor Sky at Night Canvastavla Sky at Night
från
130,77 kr
201,24 kr
Moderna tavlor Magic Night II Canvastavla Magic Night II
från
442,08 kr
680,22 kr
Moderna tavlor Moon in the Clouds I Canvastavla Moon in the Clouds I
från
444,96 kr
684,63 kr
Dekorativa tavlor Moon in the Clouds Canvastavla Moon in the Clouds
från
254,70 kr
391,95 kr
Klassiska tavlor Magic Moon Canvastavla Magic Moon
från
127,89 kr
196,83 kr
Dekorativa tavlor Dense clouds Canvastavla Dense clouds
från
313,56 kr
482,49 kr
Dekorativa tavlor Fullmåne - 4 st Canvastavla Fullmåne - 4 st
från
421,92 kr
649,17 kr
Klassiska tavlor The sea at night Canvastavla The sea at night
från
313,56 kr
482,49 kr
Moderna tavlor Dystert träd Canvastavla Dystert träd
från
259,29 kr
398,97 kr
Moderna tavlor Träd och måne Canvastavla Träd och måne
från
1 371,96 kr
2 110,77 kr
Dekorativa tavlor Blå öken Canvastavla Blå öken
från
1 184,49 kr
1 822,41 kr
Moderna tavlor Fe i natten Canvastavla Fe i natten
från
313,56 kr
482,49 kr
Klassiska tavlor Dantes berg Canvastavla Dantes berg
från
191,25 kr
294,30 kr
Klassiska tavlor Stadslandskapet Canvastavla Stadslandskapet
från
637,56 kr
979,11 kr

Månsken - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Månsken hittar du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av handmålade tavlor Månsken så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Månsken är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Månsken fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Månsken finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Månsken är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Månsken finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Månsken, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Månsken för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Månsken finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Månsken att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Månsken är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Månsken passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Månsken är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Månsken kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Månsken som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Månsken skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Månsken som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Månsken. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Månsken kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Månsken utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Månsken i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMånsken och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra canvastavlor Månsken . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Månsken passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorMånsken och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Månsken ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!