inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-50% på canvastavlor till 2022.08.17 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Månsken - Canvastavlor och canvastryck

Filter

Filter

Typ

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Antal delar

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Canvastavla Moon Phases (4 Parts)
från
239,49 kr
478,98 kr
Canvastavla Space (1 Part) Wide
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla At Dusk (1 Part) Vertical
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Sky at Night II
från
392,31 kr
784,80 kr
Canvastavla Sky at Night
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Magic Night II
från
392,31 kr
784,80 kr
Canvastavla Magic Night
från
114,48 kr
228,96 kr
Canvastavla Moon in the Clouds I
från
460,26 kr
920,52 kr
Canvastavla Moon in the Clouds
från
233,82 kr
467,82 kr
Canvastavla Magic Moon
från
112,23 kr
224,55 kr
Canvastavla Dense clouds
från
234,99 kr
470,16 kr
Canvastavla Fullmåne - 4 st
från
376,83 kr
753,75 kr
Canvastavla The sea at night
från
332,64 kr
665,37 kr
Canvastavla Doftens land
från
112,23 kr
224,55 kr
Canvastavla Dystert träd
från
237,42 kr
474,84 kr
Canvastavla Träd och måne
från
1 281,33 kr
2 562,84 kr
Canvastavla Blå öken
från
1 105,92 kr
2 211,93 kr
Canvastavla Fe i natten
från
283,77 kr
567,72 kr
Canvastavla Dantes berg
från
175,59 kr
351,27 kr
Canvastavla Stadslandskapet
från
570,33 kr
1 140,66 kr
Tycker du om att titta på månen och gå i dess ljus? Eller kanske fascineras du av erövringen av rymden? Dekorera din inredning med måntavlor från bimago. Måne- och himmelstavlor är fascinerande, magiska nattlandskap, fascinerande vyer av månens kraterade yta, temat av en rymdraket som lyfter, minimalistisk grafik - det här är bara några av förslagen på inredning som går bortom standarden! Måntavlorna är det perfekta komplementet!

Månsken - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av tavlor Månsken hittar du innovativa dekorationer för ditt hem. Med ett varierande sortiment av handmålade tavlor Månsken så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Månsken är ett vacker återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Månsken fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av canvastavlor Månsken finner man väggdekorationer i många varianter med avseende på känslor, nyanser och storlekar. Månsken är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Månsken finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en subtil känsla av elegans. Tack vare ett brett utbud kommer det att underlätta kombinationen avatt välja målningar och dess design för ditt hem. Utöver tavlor Månsken, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Månsken för matsal, vardagsrum och arbetsrum

I ett modernt vardagsrum med rätt inredning får det inte fattas vackra väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Månsken finns det många motiv som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Månsken att ge ditt hem en extra stil. Våra väggdekorer som är färgfulla tillåter dig att ge ditt vardagsrum extra effekten utan svårigheter. Den största fördelen med kollektionen av tavlor Månsken är mångfalden i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett rum. Tavlor Månsken passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en ett avskildhet i ditt hem. Kollektionen av tavlor Månsken är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även alla andra rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Månsken kommer att passa in allra bäst. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, just därför välkomnar vi dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Månsken som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar ny dimension av flerdelade målningar. Flerdelade tavlor Månsken skildrar interessanta motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en naturlig del i ditt hem. Tavlor Månsken som består av många element differentierar sig med att vackert pryda ditt hem jämfört med vanliga endelade tavlor. I Bimagos kollektion finner du visar vi ett exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Månsken. Vi inbjuder dig till låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Tavlor som triptyker Landskap kan hängas på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Månsken kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på känslan man vill uppnå. Många motiv i kollektionen Månsken utgörs av delar som fungerar som canvastavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett rum. Upptäck tavlor i Månsken i Bimago webshop med mångdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMånsken och över 2000 andra väggdekorer

I Bimagos galleri hittar du en riklig kollektion av vackra canvastavlor Månsken . Hos Bimago hittar du vackra motiv på väggdekorationer för alla stilar. Så du hittar alltid perfekta väggdekorer som passar just dig. Våra tavlor Månsken passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda ditt hus på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med samma tema. Letar du efter mönstertapeter, dörrtapeter eller wallies – så erbjuder vi fantastiska utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med canvastavlorMånsken och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det bästa inom trender av inredning – med tavlor Månsken ser du även till att ge din lägenhet den där WOW-känslan!