-40% på fototapeter [ Erbjudandet gäller till 2018.10.29 ] upptäck

Månsken - tavlor, tryck på duk och handmålade tavlor

I vår kollektion av canvastavlor Månsken kommer du att upptäcka fantastiska dekorationer för ditt hem. Med ett stort stortimet av tryck på duk Månsken så kommer du alltid kunna finna något som passar just dig, oavsett om du har ett hem med modern inredning eller ett klassiskt inrett hem. Månsken är ett intressant återkommande motivinom konststilen som härstammar ifrån många århundraden. På Bimago har motiven Månsken fått en ny dimension och blivit en vacker heminredning. I vår kollektion av samtida konst Månsken finner man väggdekorationer i många nyanser med avseende på genre, färger och storlekar. Månsken är ett motiv som passar perfekt oberoende avfärg eller som svartvit. Tavlor i Månsken finns i flera färger och kommer tillföra ljus till rum samt att canvastavlor på duk ger en unik känsla av stil. Tack vare en stor variation på färger kommer det att underlätta kombinationen avatt välja tavla och mönster för ditt hem. Utöver tavlor Månsken, rekommenderar vi hela kollektionen av tryck på duk Landskapdär du hittar fantastiska dekorationer för dina väggar med ditt favoritmotiv.

Show More Show Less

Tavlor Månsken för vardagsrum, sovrum och matsal

I ett modernt vardagsrum som är stilfull får det inte fattas känsloväckande väggdekorationer. I vår kollektion av tavlor Månsken finner du många väggdekorer som du kan kombinera med oavsett design i ditt vardagsrum. Hängda på ett ställe som väl synligt kommer dina tavlor Månsken att ge ditt hem en extra känsla. Våra väggdekorer som är färgrika tillåter dig att förädla känslan i ditt vardagsrum utan svårigheter. Den enorma fördelen med kollektionen av tavlor Månsken är enkelheten i dess design tack vare att de passar perfekt in miljöer oavsett plats. Tavlor Månsken passar perfekt in i, inte bara vardagsrum, men även sovrum. Tavlor på duk ger färg och tillåter dig att skapa en välkomnande miljö i ditt hem. Kollektionen av tavlor Månsken är perfekt inte bara för att dekorera vardagsrummet eller sovrummet, men även de övriga rummen. Kök, matsal och hall är alla ytor i ditt hem där tavlor Månsken lämpar sig perfekt. Med väggdekorationer kommer du förnya hela din lägenhet, därför bjuder vi in dig att upptäcka av vårt erbjudande.

Månsken som triptyker och flerdelade tavlor

Triptyker och flerdelade tavlor representerar modern dimension av flerdelade tavlor. Flerdelade tavlor Månsken skildrar överaskande motiv och tack vare dess moduluppbyggnad kommer det att bli en konstnärlig höjdpunk i ditt hem. Tavlor Månsken som består av flera segment tillåter dig att vackert inreda ditt hem jämfört med vanliga tavlor i en del. I Bimagos webbutik finner du exempel på hur fäster en tavla på väggen ifrån kollektionen Månsken. Vi föreslår att du låter fantasin flöda och leker med tanken att denna väggdekoren hänger i ditt hem. Triptyker Landskap kan hängas upp på en eller flera nivåer. Flerdelade tavlor Månsken kan däremot hängas upp i en horisontal eller vertikal position. Allt beroende på preferenser och storlek på rummet. Många motiv i kollektionen Månsken utgörs av element som fungerar som tavlor för sig själva. Enskilda delar i setet av tavlor kan hängas upp längs t.ex. en trappa eller användas separat för att skapa en okonventionell komposition runt ett möblemang. Upptäck tavlor i Månsken på Bimago med flerdelade tavlor om du vill dekorera ditt hem med vackra dekorationer för alla väggar.

Bimago Galleri – Upptäck tavlorMånsken och över 2000 andra canvastavlor

I Bimago Galleriet hittar du en storartat kollektion av vackra väggdekorer Månsken . Hos Bimago hittar du vackra variationer på väggdekorer för alla smaker. Så du hittar alltid pesonliga väggdekorationer som passar just dig. Våra canvastavlor Månsken passar vacker in oavsett vilken heminredning du har. Tack vare dessa unika tavlor kan du inreda din interör på ett unikt sätt. Abstrakt, panorama eller djur – dessa katergorier hittar du i Bimago Galleriet. Men det är inte allt: Tycker du våra Canvastavlor Landskap är vackra? Upptäk dom andra högkvalitativa Bimago produkterna med liknande mönster. Letar du efter fototapeter, fleecetapeter eller väggdekorer – så erbjuder vi imponerande utbud och konfigurationsmöjligheter. Nästan alla våra produkter kan kombineras effektfullt. Var kreativ och designa dina väggar med tavlorMånsken och andra produkter ifrån Bimago. Hela vår kollektion hämtar sin inspiration ifrån det nyaste inom trender av heminredning – med canvastavlor Månsken ser du även till att ge ditt hus den där WOW-känslan!

  • <%= message %>

Månsken - Canvastavlor och canvastryck

21 produkter tillgängliga i denna kategori

-22% på tavlor [ Erbjudandet gäller till 2018.10.29 ]
Moderna tavlor Magic Night II

Tavla "Magic Night II"

Pris från: 533,79 kr 416,34 kr
Klassiska tavlor Magic Moon

Tavla "Magic Moon"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Dekorativa tavlor Fullmåne - 4 st

Tavla "Fullmåne - 4 st"

Pris från: 533,79 kr 416,34 kr
Väggdekorationer Sky at Night II

Tavla "Sky at Night II"

Pris från: 533,79 kr 416,34 kr
Väggdekorationer Sky at Night I

Tavla "Sky at Night I"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Dekorativa tavlor Sky at Night

Tavla "Sky at Night"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Dekorativa tavlor Full Moon I

Tavla "Full Moon I"

Pris från: 533,79 kr 416,34 kr
Dekorativa tavlor Full Moon

Tavla "Full Moon"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Moderna tavlor Magic Night I

Tavla "Magic Night I"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Väggdekorationer Magic Night

Tavla "Magic Night"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Moderna tavlor Moon in the Clouds I

Tavla "Moon in the Clouds I"

Pris från: 533,79 kr 416,34 kr
Dekorativa tavlor Moon in the Clouds

Tavla "Moon in the Clouds"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Dekorativa tavlor Dense clouds

Tavla "Dense clouds"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Klassiska tavlor The sea at night

Tavla "The sea at night"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Väggdekorationer Doftens land

Tavla "Doftens land"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Moderna tavlor Dystert träd

Tavla "Dystert träd"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Moderna tavlor Träd och måne

Tavla "Träd och måne"

Pris från: 1 773,36 kr 1 383,21 kr
Dekorativa tavlor Blå öken

Tavla "Blå öken"

Pris från: 1 529,46 kr 1 192,95 kr
Moderna tavlor Fe i natten

Tavla "Fe i natten"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Klassiska tavlor Dantes berg

Tavla "Dantes berg"

Pris från: 393,75 kr 307,08 kr
Klassiska tavlor Stadslandskapet

Tavla "Stadslandskapet"

Pris från: 825,03 kr 643,50 kr